فرمایش شما از دید جهانی است درست میگیذ فرمایش من از دید داخلی هست که واقعا پیشرفت را داشتیم اما مخابرات را ول کنید isp های خصوصی مخابرات را من قبول ندارم راست میگید اما واقعا isp های خصوصی که شما میدونید خیلی قطعی ها کم شده و سرعت نسبت به سال های قبل افزایش داده شده از تجهیزات فنی و پهناباند .
ممنون که اشتباه من را گرفتید ممبد اصلاح میکنم .
خواهش میکنم فرمایش شما هم درست هست یچیز ازتون یاد گرفتیم .
- - - Updated - - -
ببینید ما اگر بخواهیم از دید جهانی نگاه کنیم خیلی چیز ها هست در ایران از جهان اول و دوم ما سر تر هستیم خیلی چیز ها هم هست که ما عقبیم مثله اینترنت کشور که کاربران ایرانی ناراضی هستند در موارد های اینترنت اما ببینید ایران سپاه پایگاه نظامی زمینی هوایی دریایی خیلی قوی داره که امریکا و کشور های دیگه میترسه و باز هم میترسه این همه تحریم کرد کشور عزیزمان را بازم ایران سر پا هست شاید هر کشور اروپایی بود از این فشار تحریم چندین ساله منقرض میشد پس ما خیلی قوی هستیم تو یکسری مسائل حالا تو این مورد ضعیف هستیم نسبت به جهان با تشکر زنده باد فرمانده کل تیم سپاه پایگاه نظامی یگان ویژه و زنده باد فرمانده کل قبا ایران اسطوره کشورمون که سرپا ایران را نگر داشته تو این سختی ها تحریم های واردات و صادرات و اقتصاد و غیره که هنوز نون شب داریم و هیچ کشوری جرات حمله به ایران را نداره .