سلام
دوستان من علاوه بر این سایت برای درست بودن دستور به سایتهای انگلیسی هم سری میزنم ! اما مهم اینه که اختلافی در دستور Iptable پیدا کردم که مبهمه !
من نحوه تغییر وضعیت پورت رو مینوسم
۱ : شما تحلیل کنید این چه کار کرد رنگ آبی
۲ : من توی این جریان دو سری دستور مینوسم با دو رنگ قرمز و سیاه شما بگید کدوم درسته و آیا اینها فقط باز میکنند و بسته کردن توشون هست یا نه اگه نه که راهنمایی کنید این دستور رو من درست و با آگاهی استفاده کنم بعضی ها یک دش (-) استفاده میکنن بعضی ها -- دوتا دش بعضی ها هم ورود و هم خروج رو با dport بعضی ها در سایت خارجی ار sport استفاده میکنند .
پیشا و پیش ممنون !
رنگ آبی رو توضیح بدبد چه کار کردکد:chkconfig --level 345 iptables on service ip6tables stop service iptables start iptables -A INPUT -p tcp --dport 3333 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 3333 -j ACCEPT ------------------------------------------------------------------- iptables -A INPUT -p tcp --sport 3333 -j ACCEPT iptables -A OUTPUT -p tcp --dport 3333 -j ACCEPT /sbin/service iptables save ------------------------------------------------------------------ service iptables save service iptables restart
رنگ قرمز یک سری کد برای همین کار
رنگ سیاه معمولاً توی همین سایت نوشته میشه از دوستان
- - - Updated - - -
من به دوستانی که مشکل من رو دارن پیشنهاد میکنم این دو لینک رو خوب بخونن تا بفهمن
http://www.support.iranhost.com/kb/a918/iptables.aspx
http://www.alooiran.ir/%D8%A2%D9%85%...-iptable.html/
خوب فقط یک سوال هست چرا همه از فرمان Dport استفاده میکنند در صورتی که باید برای iptables -A INPUT از sport استفاده کنند . نمونش توی آپی تیبل خودم !
-A INPUT ! -i lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 20 -j ACCEPT
-A INPUT ! -i lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 21 -j ACCEPT
-A INPUT ! -i lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 22 -j ACCEPT
-A INPUT ! -i lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 25 -j ACCEPT
-A INPUT ! -i lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 53 -j ACCEPT
-A OUTPUT ! -o lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 20 -j ACCEPT
-A OUTPUT ! -o lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 21 -j ACCEPT
-A OUTPUT ! -o lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 22 -j ACCEPT
-A OUTPUT ! -o lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 25 -j ACCEPT
-A OUTPUT ! -o lo -p tcp -m state --state NEW -m tcp --dport 53 -j ACCEPT
خواهشا توضیح بدید !