برا من کلا کامپیوتر نمیخریدن!
بیشتر برا بازی میخواستم البته جی تی آی 4 بذارم بازی کنم جااااااان
خلاصه اونقدر کامپیوتر نگرفتن پولامو جمع کردم یه سیستم دست دو گرفتم!
صبح تا شب بازی میکردم یکسال بعد از خریدن کامپیوتر تازه به نت وصل شدم!
یادم میاد برا وصل کردم مودم یه هفته تلاش کردماز اول خودساخته بودم هیچ کاریو دست کسی نمیدادم
همین کهبه نت وصل شد رو زمین نمیتونستم وایستم!
همین که یک سایتو بعد یه دقیقه باز کرد!گفتم چه جالب با این سایتا کلی میشه پول درآوردمثل زمینن روزانه 10 ها هزار بازدید دارن مثل اینکه یه مغازه داری روزی 10 ها هزار آدم میانو میرن توش!
گذشتو گذشت یه روز وارد یه وبلاگ شدم بالاش نوشته بود ساخت وبلاگ جدید اونو زدم چند تا صفحه پر کردم فکر میکردم الکیه همینجوری رایگان سایت نمیدن که به آدم .ولی شد تو پرشین بلاگ یه وبلاگ زده بودم
شب نمیتونستم بخوابم یعنی من سایت دارم!!!!
کم کم کم کم از وبلاگ اومدم رو سایت اولین هاستمم که گرفتم خیلی ترسیده بودم گفتم این چقدر برنامه داره توش فایلها کجا قرار میگیره و کلی سوال
از همون اول هیچ کاری رو از کسی نخواستم به خونه کسی نرفتم که بهم یاد بده به کلاس نرفتم همش با آزمون خطا بوده
شده سر یه موضوعی که تو ده دقیهق حل میشه یه هفته تلاش کردم ولی خودم درستش کردمو یاد گرفتم
ببخشید طولانی شد.
درباره پرشین بلاگ هم بگم هنوزم وبلاگ دارم اونجا حدود دو هفته پیش 6-7 تا از برترین وبلاگها از سمت خود سرور پرشین بلاگ هک شد!که یکیش وبلاگ من بود با بازدید روازنه 10 هزار
بهشون پیام دادم اطلاعات اسکن ملی و شناسنامه فرستادم عوض اینکه مشکل رو حل بکنن حاشیه رفتن تا هک شدنشون گم بشه
الآن یه هفته ست نه جواب میدن نه هیچی!