سلام . من میخوام محتویات دیتابیس رو درون کنترل Radgrid که کنترل تلریک هست نشون بدم . اما با دیتاتیل ، یعنی مثلا با این کد
کد:System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter adapter = new System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter("select * from table;", "connectionString...");System.Data.DataTable table = new DataTable(); adapter.Fill(table);[/
چیزی که میخوام اینکه ، بعد که اطلاعات رو نمایش داد دکمه ویرایش داشته باشه ، حذف داشته باشه ، و یک دکمه هم برای افزودن . و این افزودن اطلاعات هم از داخل همون کنترل Radgrid صورت بگیره . یعنی اگر گرید 4 تا ستون داشته باشه ، اخرین سطر یه سطر خالی باشه که بتونم هر 4 فیلد رو وارد کنم . تقریبا" یه چیزی مث این عکس
همچنین هدر تمام سطرها رو بشه تغییر داد.
همه این کارها بدون رفرش انجام باشه و ترجیحا" توسط کنترل آپدیت پنل . ( یا به عبارتی درون کنترل اپدیت پنل )لطفا" اینو در نظر داشته باشید که نمیخوام زمان طراحی کنترل رو به یک دیتابیس انعقاد کنم بلکه همه کارهایی که گفتم با کد نویسی انجام میشه . و در زمان اجرا اتفاق می افته .
لطفا" هزینه مورد نظر برای انجام این کار رو برام پ . خ کنید . ضمنا" اینکه برای انجام این کار کوئری یک جدول رو می دم که عملیات گفته شده روی همون انجام باشه .
با آرزوی بهترین ها