سلام دوستان یه مطلب جالب واستون دارم , چیزی که کلی منو از انجام کار های بیهوده و کد نویسی خسته کننده ترمینال لینوکس راحت کرد امید وارم به دردتون بخره .
در درجه اول ما دو تا نرم افزار نیاز داریم :
1_Putty
2_VNC
خوب با استفاده از نرم افزار putty و با ssh کانکت به لینوکس خود (cent os 5.5 remote) کمی برنامه نویسی داریم که البته خیلی سادس :
خوب اول باید لاگ این کنیم که کاری نداره ( فکر کنم همه بلدن ) بعد دستور هارو اجرا میکنیم :
" vncpasswd "
این دستور برای ست کردنه پسورد vnc برای ریموته که بعد از تایپ و enter کردن پسورد رو از شما میپرسه و بعد confim پسورد رو میخاد بعد که پسورد ست شد دستور بعدی رو تایپ کنید :
"service vncserver restart"
بعد از اجرای این ریموت شما تنظیماتش حاضره فقط میمونه VNC که به نظرمن ورژنی که لینکش تو پایین هست از همه بهتره و پیشنهاد میکنم همینو دانلود کنید .
دانلود VNC
بعد از دانلود ونصبش که کاری نداره VNC Viewer رو باز کنید . آی پی لینوکس رو با پورت 1 وارد کنید 192.168.0.1:1
برای مثال به این صورت.اگه تنظیمات درست انجام شده باشه پسورد VNC که ست کردینو میپرسه بعد میر تو لینوکس.(دیگه از ترمینال لینوکس راحت میشین )
ولی حتماً یادتون باشه این روش ساده فقط رو centos 5.5 remote کار میکنه (من بقیه رو تست نکردم )
اگه اینو ندارید میتونین rebuild کنین سرور رو .
خوب دوستان لطفاً نظرتونو بگید چون من اینجا تازه واردم میخوام اوضا دستم بیاد .