سلام
دوستان امیدوارم سوالمو جای خوبی مطرح کرده باشم.
من مدتیه شروع به مطالعه و یادگیری سرور و هاستینگ کردم و تقریبا (در حد مبتدی) با کانفیگ سرور اختصاصی یا مجازی و مسائل مربوطه آشنایی دارم.
فقط چند تا سوال دارم که هر چقدر توی انجمن و جاهای دیگ گشتم نتونستم پاسخی براشون پیدا کنم، ممنون میشم استادای عزیز و دوستان با تجربه یه کمکی به من بکنن.
- فرض کنید ما یه سرور مجازی یا نمایندگی خریدیم و روش 100 تا کاربر داریم :77/ه سایت هاشون آنلاین هستت و میخوایم این تعداد کاربر رو به سرور اختصاصی خودمون که تازه خریدیم انتقال بدیم بدون اینکه در سایت ها اختلالی ایجاد بشه، توی انجمن جستجو که کردم همه ی دوستان نوشته بودن از کاربرا بک آپ بگیر و انتقال بده اونور، خب الان چند تا مورد هست.
1- دامنه ی کاربرا که روی ns های سرور مجازی ست شدند چطوری قراره انتقال پیدا کنند؟! چون نمیخوایم سایت ها قطع بشن
2- فرض کنید حجم بک آپ سایت ها بالای 100 گیگ بشه، چطوری قراره این حجم رو انتقال بدیم؟
- آیا هنگام نصب cpanel ، php و apache هم به صورت اتوماتیک نصب میشن؟ و اگر بخوایم به جای apache ، lightspeed نصب کنیم چاره چیه؟!
- ping کدوم شرکت ارائه دهنده ی سرور اختصاصی برای ایران پایین تره؟!
- آیا سرویس ارسال ایمیل php (تابع mail() با نصب کنترل پنل یا php رو سرور بدون مشکل اجرا میشه؟ کلا بعد از نصب php اسکریپت های آماده یا اسکریپ های اختصاصی روش اجرا میشن؟ (بدون تنظیمات)
خیلی ممنون از دوستان گلم