نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.Mansouri نمایش پست ها
خوب دلیل نمیشه به ویندوز مربوط باشه ، شاید تو وب کانفیگ میخواید به پوشه ای دسترسی داشته باشید که مجوزشو ندارید و یا خیلی احتمالات دیگه. عرض کردم به نظرم دونه دونه تگ های وب کانفیگ رو پاک کنید و تست کنید تا بفهمید مشکل از کجاست بهترین راه حله ( برای خودم بارها پیش اومده و اینجوری حل شده ) . فقط این سایت اینطوریه ؟ سایتای دیگه ای رو سرور هستند ؟ این مشکل برای اونا نیست؟
سایتهای دیگه روی سرور مشکلی ندارن البته اونها وب فرم هستن . یک سایت mvc دیگه هم هست که اون کار میکنه که فکر کنم ورژن mvc اون قدیمی تر باشه . دسترسی ها را کامل به تمام فایلها و فولدرها دادم . توی iis هم کامل دسترسی دادم . توی وب کانفیگ اجازه ی دسترسی برای هیچ فایل و فولدری تعیین نکردم .

نقل قول نوشته اصلی توسط hadi2002 نمایش پست ها
از داخل خود سرور که سایت رو باز کنید و ببینید چه اروری می دهد
البته به راه دیگه هم هست که امتحان کنیدمحتویات پوشه dll که روی لوکال هاست (کامپیوتری که پروژه روی آن هست) داخل پوشه dll سرور کپی کتید
از روی خود سرور هم اجرا کردم همون ارور را داد . dll ها هم درسته و دقیقا همونا روی سرور هست .

نیاز به فعال کردن کامپوننتی نیست ؟ مثل گزینه ی خاصی باید فعال بشه یا کار خاصی انجام بشه ؟ من احتمال میدم mvc هنوز روی سرور فعال نشده یا مشکل از فعال نبودن دانت 4.5 هست با اینکه من نصبش کردم و رجیسترش هم کردم !