نقل قول نوشته اصلی توسط nexinel نمایش پست ها
بر خلاف نظر شما تمام برنامه نویسان حرفه ای در ایران به همین میزان حقوق میگیرند. مدیران پروژه حرفه ای هم اگر بیشتر نگیرند، با درصدی که روی پروژه ها دریافت می کنند، جبران خواهند نمود.

وقتی برنامه نویسان عادی در موقع ارسال رزومه حداقل 3 میلیون تومان درخواست می کنند، شما از یک فرد حرفه ای که در سایر شرکت ها می تواند درآمد بهتری داشته باشد، چه انتظاری دارید؟!
اگر دوستانی که برنامه نویس حرفه ای هستند در بحث شرکت کنند بهتر مشخص خواهد شد. من بر اساس تجربه ای که در شرکت کاوا با برنامه نویس های حرفه ای دارم ابراز نظر کردم. اگر برنامه نویسی که صرفاً کار برنامه نویسی میکند حقوق ماهانه 7 میلیون تومان دریافت میکند، به نظر من شغل خیلی خوبی دارد و وضعیت حقوق ها آنطور که میگوینند بد نیست.

برنامه نویسهایی که تازه شروع کرده اند (یکی و دوسال و گاهی بیشتر) معمولاً زیر یک و نیم میلیون درآمد دارند.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط merman نمایش پست ها
رزومه ارسال شد
لطفاً میزان حقوق رو هم دقیق مشخص کنید
دوست عزیز رزومه شما دریافت نشده است. از طریق صفحه استخدام سایت کاوا فرستادید؟ صفحه "استخدام برنامه نویس PHP" را کلیک کنید. یک صفحه دیگر هم به نام "استخدام طراح سایت (Frontend)" وجود دارد که برای استخدام طراح سایت است و نه برنامه نویس.

در مورد حقوق رنج 2.5 تا 3.5 در نظر گرفته شده است که بستگی به میزان تسلط شما بر PHP دارد.

ممنون