دوستان خواهش می کنم، تمنا می کنم کمک کنید:
1. فریر رو نصب کردم، میخام این باگ فوق امنیتیش (Smarty) رو رفع کنم، نمی تونم این کارو بکنم چون باید یک فایل رو از سایت فریر دانلود کنم و با فولدر smarty سایت خودم جایگزین کنم اما این مسیر http://freer.ir/virtual/smarty.zip دیگه وجود نداره، چکار کنم؟ این فایل رو (تمیز و بدون باگش) رو از کجا گیر بیارم دانلود کنم؟
2. من اخیرا درگاه پرداخت بانک ملت گرفتم اما هنوز ازش استفاده نکردم، ماژول به پرداخت ملت (نسخه شاپرک) رو از سایت فریر گرفتم نصب کردم، مشخصاتی که بانک برام فرستاده رو هم وارد سایت کردم اما موقعی که می خام از سایت خودم با درگاه ملت خرید بزنم این ارور: "در اتصال به درگاه بانک ملت مشکلی به وجود آمد٬ لطفا از درگاه سایر بانکها استفاده نمایید. خطا: 418 " رو میده؟ بی زحمت اگه می دونید بگید این ارور چیه و چکار باید انجام بدم؟ دمتون گرم خیر از جوونی تون ببینین....
3. اگه میشه در خصوص ایجاد فایل htaccess برای افزایش امنیت اسکریپت فریر در سایتم کمکم کنید و بگید که چطوری و کجا باید این فایل رو ایجاد و پیکربندی کنم؟ اگر پیکربندی مخصوص اسکریپت فریر رو دارید لطفا به اشتراک بگذارید دعاتون می کنیم. منتها جسارتا شما رو به خدا کدش تمیز باشه، توش شِلو باگ نباشه زن و بچه دارم بدبخت میشم.
4. تو سایت خودِ فریر نوشته که سیستم قالب این اسکریپت با اسمارتی نوشته شده طوری که می تونید فایل های tpl رو توی notepad یا dreamweaver باز کنید و ویرایش کنید. من این فایل ها رو با dreamwearver باز کردم اما گیج و مبهوت شدم، چون اولا صفحه سفید و ساده بود، هیچ استایلی نشون نمیداد، دوما پیغامایی میداد مبنی بر اینکه یک سری چیزا رو پیدا نمی کنه که خودم حسم اینه که این فایل ها رو اصولی وارد دریم ویور نکردم. درواقع دستتون طلا، عمر نوح با سلامتی و شادی برای خودتون و خانواده تون به حق امام زمان، اگه امکان داره روش صحیح و اصولی اش رو برای ویرایش کردن قالب این اسکریپت بهم یاد بدید که با این کار منو یه عمر بندۀ خودتون کردید. حداقل یه خط بدید خودم باقیش رو پیدا می کنم.
5. دوستان امنیت این اسکریپت خیلی مهمه برام، به غیر از کد کردن کانفیگ و ایجاد فایل htaccess (که هنوز نتونستم ایجاد کنم و انشاالله با کمک شما خواهم توانست...) و تغییر میزان دسترسی های فایل ها به 444 و فولدر ها به 755 چه راه دیگه ایی برای بالا بردن امنیت این اسکریپت وجود داره؟
6. آخریشم یه صلوات واسه سلامتی و رستگار شدن خودتون و خانواده تون هم تو این دنیا، هم تو اون دنیا و دنیاهای دیگه میفرستم.
با احترام،
ممنون
- - - Updated - - -
دوستان،
جواب سوالاتم رو تقریبا پیدا کردم، اگر با سوالاتی که من این بالا مطرح کردم مواجه شدید، می تونید جوابش رو از اینجا پیگیری کنید
ازتون خیلی ممنونم
- - - Updated - - -
اساتید سلام،
دوباره دستم به دامنتون
می خواستم اطلاعات خرید از طریق smtp جیمیل ام برای خریدار ارسال بشه. واسه همین اومدم یه پلاگین (ضمیمه کردم براتون) رو نصب کردم و یوزر و پسورد و سایر مشخصات جیمیل ام رو به خوبی وارد کردم. حالا که از سایتم خرید می زنم، توی callback (بعد از پرداخت هزینه) پیغام زیر رو نشون میده. جونه من بگید مشکلش چیه؟
ضمنا اینم بگم که روی فولدر back پسورد گذاشتم، احیانا به اون ربطی نداره؟
phpmailer نداره هاستم، php pear تو سی پنلم میبینم. به خاطر این نیست؟ اگه به خاطر اینه راه حلش چیه که بتونم از این ماژول استفاده کنم؟
Warning: require_once(include/class.phpmailer.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/yechizi/public_html/plugins/gmail.php on line 66
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'include/class.phpmailer.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/yechizi/public_html/plugins/gmail.php on line 66
پلاگین:
gmail.zip
بینهایت از توجه تون ممنونم بچه ها
دمتان گرم