نقل قول نوشته اصلی توسط ! Omid StaR ! نمایش پست ها
نمردیم و ملاک هاست برتر در ایران رو فهمیدیم !!!

یعنی من باید 2 سایتمو که مجموعا 8 سال روش جون کندم و هرکدوم 100 هزارتا مطلب داره

ولی فایل الکسارو از سایتم حذف کردم جمع کنم برم نه؟

دوست گرامی سایت داریم الان یکسالم نیست بالا اومده ولی رنکش فکر کنم هزار ایران باشه : )))

الکسا رو با هزار دوز و کلک و کثافت کاری خیلی ها تقلب میکنند و خیلی هام مثل ما اصلا این امارگیرو قبول ندارند !!!!
حالا چرا قاط میزنی !! نظرمو دادم خب !! منم اول تاپیک گفتم که ملاکم برای انتخاب چزایی جز موندگاری و حتی سرعت بالاست !! نگفتم ؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
هاست دل هاست هم میفروشه.سرعت و پشتیبانی و آپتایم بالایی هم داره انصافا.خود من سایت جدیدم رو از هاست دل سرور ایرانش سرویس گرفتم..میتونید تست کنید سرعت لود رو

انجمن بازی و سرگرمی صباگیم

البته اینم بگم قیمتش بالاست که برای همچین کیفیتی و همچین مشخصاتی طبیعی هم هست..زیر 80 تومان در ماه سرویس برای ایران نداره..بهشون تیکت بزنید راهنماییتون میکنند.
چه جالب نمیدونستم .. اخه تو سایتشون نزده بودن واسه همین خبر نداشتم ... باشه اینم میره تو گزینه هام . ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
هاست دل هاست هم میفروشه.سرعت و پشتیبانی و آپتایم بالایی هم داره انصافا.خود من سایت جدیدم رو از هاست دل سرور ایرانش سرویس گرفتم..میتونید تست کنید سرعت لود رو

انجمن بازی و سرگرمی صباگیم

البته اینم بگم قیمتش بالاست که برای همچین کیفیتی و همچین مشخصاتی طبیعی هم هست..زیر 80 تومان در ماه سرویس برای ایران نداره..بهشون تیکت بزنید راهنماییتون میکنند.
چه جالب نمیدونستم .. اخه تو سایتشون نزده بودن واسه همین خبر نداشتم ... باشه اینم میره تو گزینه هام . ممنون