نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
اصلا صاایران
مورد بعدی اینکه تو واقعیت زندگی می کنیم نه رویای یه آدم شکم سیری که واسش فرقی نداره سرور رو با دلار چند می خریم!
آدمی که برای ارضای احساسات درونیش دست به قلم میشه و تو تخیلات پرواز می کنه, اصلا ما برنده ما پیروز و ژاپن و چین و .. بازنده و شکست خورده و ذلیل!
ما خوبیم
کسی نگفت ما خوبیم یا بد

ما باید خوب باشیم اما نیستیم من به شخصه که اعقاد داریم هیچ کاری برای کشورم نکردم حداقل با عقل ناقصم یه مقدار واقعیت رو میتونم بگم حرف اینه که ما و همه ایرانی ها (چه مذهبی چه غیر مذهبی) باید از کشورمو دفاع کنیم چون کشور خوبی داریم و قدرنشناسیم (البته بعضیا)

مسئله دلار نیست آمریکا با کشتن دلار رو وسیله ای برای تجارت قرار داد.

حرف رسانه های بیگانه رو گوش ندین و حداقل اگر گوش میدین براتون حرف درس نباشه خدا عقل داده تحقیق کنید البته منظور بنده کلیه جسارت نشه به استارتر عزیز

ختم کلام: همه یک دست هر زمان اسم ایران رو شنیدیم باید گوش هامون تیز باشه و از کشورمون دفاع کنیم نه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط yastheme نمایش پست ها
اینکه به جای اینکه از دنیا عقب بمونند و فقط شعار بدن و تو امضاشون نرم افزار های آمریکایی( سیستم عامل ویندوز) رو تبلیغ کنند
من به شخصه از Microsoft خوشم میاد و واقعاً سیستم عامل جالب زده من که با ویندوز کامپیوتر رو شناختم

بحث تبلیغ نیست همون طور که عرض کردم ما با دولت آمریکا و سیاست غلط و لجن آمریکا دشمنی داریم نه با مردم آمریکا (البته اسرائیل فرق داره و کل اسرائیل دشمن ما هستن)

از استارتر گرامی عذر میخوام و ممنونم ازش که نظراتش رو در میون گذاشت.