1) چرا دوست دارید هی به من بقبولونین که میخوان پول بگیرند ؟! من میگم پول نمیگیرن !! نمیگیرند
2) شما این جمله رو میتونید بخونید : پول نمیگیرند !!!! پ
3) بله , اگر تیکت هم بزنید جواب میدند اما من فکر نکنم پول خواسته باشند یا اینکه منظروتون رو اشتباه فهمیده باشند ! اگر حتی اون ها هم اشتباه کرده باشند شما به هیچ عنوان حق ندارید کل شرکت رو زیر سوال ببرید !!! به هیچ عنوان ! مگه شما همه کار هاتون صحیح که انتظار داشته باشیم اون ها هم اشتباه نکنن !
شما پشت تلفن قرار نیست فک بزنید ! شما یک سوال میپرسید و قطع میکنید ! مثلا بجای اینکه جواب من رو بدید همین الان زنگ میزدید و میپرسیدید و تمومش میکردید !!! شاید برای پست دادن وقت دارید اما برای حرف زدن وقت ندارید !!! چون یه زنگ میزدید و سوال میکردید و اینجا جواب میدادی بیشتر در وقت صرفه جویی میکردید .
موفق باشید
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
باسلام
---------------
من گفتم کاری به اون شرکت ندارم گفتم که : بعدا اگه خودمون هم هاستینگمون بزرگ شد اینطوری پشت سرمون حرف نزنن !
من کجا هوای کسی رو نگه داشتم ؟! من با دلیل حرفم رو ثابت کردم حالا میخواد پارس دیتا باشه یا هر شرکته دیگه ای !
این فرهنگ باید توی ایران جا بیفته ! باید جا بیفته هرکی هر موقع دلش خواست هرچی هم دوست داشت بدون دلیل باید بگه همه هم چون میبینن رقیبشن تایید کنن ! اگه الان قوانین غرب یکم توی ایران دخیل بود فکر میکردید میزاشتند الان با خیال راحت پست بدیم در این مورد !؟