نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
دیگه خیلی حرف جالب زدی شما به بانکداری اعتماد نداری چه طوری به ایشون اعتماد داری؟ ایشون از طریق سیستم بانکداری به صورت واسط عمل میکنه.
نقل قول نوشته اصلی توسط mihankid نمایش پست ها
البته به جهان پی کاملا اعتماد هست ولی دیگه این حرفی که این دوست ما زدند هم جالب بود
شما حاضر هستید بابت اینکه پول انتقال بدید 1درصد کارمزد بدید؟
بعد شما که به بانک ها اعتماد ندارید متوجه هستید که دارید از طریق درگاه همین بانکها پول را واریز میکنید؟
به نظرم یکم تناقض وجود داره
فک کنم درست متوجه موضوع نشدین

این سایت درسته یه درگاه واسطه بین کاربران و یانک هست و تمامی پول ها آخر سر از بانک گذر میکنه اما بانک داری کشور کمی میلنگه ...

من پولم رو از بانک به حساب این سایت انتقال میدم اینگونه پول بنده که 10 روز قبل از تمدید سرورم به حساب جهان پی انتقل دادم به مدت 10 روز نگه میدارم و سپس به حساب خودم و سریعا به شرکت مربوطه پرداخت میکنم !

زیرا با اشنایی کاملی که از جهان پی توی این 16 ماه دارم کوچک ترین مشکلی نداشتم باهاشون و اگه پولی رو ثابت هم قرار دادم هیچ مشکلی پیش نیومده ...(بعضی وقت ها تراکنش هایی که کاربران انجام دادن چند ماه بعد برداشت شده و بدون کوچک ترین مشکلی در سریع ترین زمان ممکن به حساب من ریخته شده ... )

از این نظر میگم که به بانک اعتماد ندارم اما به جهان پی اعتماد دارم زیرا آقای زارع رو کاملا میشناسم و اعتماد کامل بهشون دارم ...