نقل قول نوشته اصلی توسط hamra نمایش پست ها
چرا دانشگاه رو نیمه کاره گذاشتید ؟ انصراف دادید از دانشگاه ؟ چون در حین تحصیل که نمیشه ظاهرا رفت دانشگاه !
ولی بنظر بنده هم
سربازی رو بچسبید بهتره
بعدشم
دیگه دانشگاه نرد و برید دنبال یک حرفه / اخرش اگر وقت اضافه داشتید برید واسه سرگرمی درس بخونید / چون درس ادمو به جایی نمیرسونه فقط و فقط تلاش.
دانشگاه اخراج شدم

هاستینگ حرفه نیست؟ سئو علم نیست؟ طراحی حرفه نیست؟ بعد دانشگاه به راحتی میتونم هزینه های اموزشی رو بدم بعد در جای کار کنم اگه شد. مجبور شدم اسم شرکت های هاستینگ نام ببرم ( ثبت دامنه,هاستینگ,طراحی سایت,نرم افزار پورتال و پشتیبانی,سرور اختصاصی - ****** .::. هاست هاستینگ تبلیغ در گوگل پایشگر ثبت دامنه ثبت دامین bertina - هاست سرورپارس, هاست, هاست لینوکس, هاست ویندوز,دامنه ,SSL گواهینامه ,دامین, سروراختصاصی, میزبانی هاست,هاستینگ - hostiran.net - hostiran.net -npco.net ,.... )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
سلام
یجورایی من شرایط بمراتب بدتری از شما دارم ، سرمایه زیاد و درآمد خوب وکلی هزینه ثابت برای وام و قسط و ...
تا الان مشغول تحصیل بودم و ظرف چند ماه آینده باید برم خدمت !
بسیار شرایط بدی هست و برای شما بنظرم هنوز که درگیر کار نشدید با خیال راحت برید سربازی بعد هرکاری خواستید بکنید.
درسم بغیر از پرستیج اجتماعی توی این کشور بدرد دیگه ای نمیخوره ، سعی کنید هنری رو یاد بگیرید و بهش بچسبید و ادامش بدید انشالله موفق خواهید شد.
شما هم موقع رفتن یه تاپیک باز کنید مشورت بخوایید البته زیاد شرکت نمیکن فکر کنم یا سربازی نرفتن یا ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
سلام
یجورایی من شرایط بمراتب بدتری از شما دارم ، سرمایه زیاد و درآمد خوب وکلی هزینه ثابت برای وام و قسط و ...
تا الان مشغول تحصیل بودم و ظرف چند ماه آینده باید برم خدمت !
بسیار شرایط بدی هست و برای شما بنظرم هنوز که درگیر کار نشدید با خیال راحت برید سربازی بعد هرکاری خواستید بکنید.
درسم بغیر از پرستیج اجتماعی توی این کشور بدرد دیگه ای نمیخوره ، سعی کنید هنری رو یاد بگیرید و بهش بچسبید و ادامش بدید انشالله موفق خواهید شد.
شما هم موقع رفتن یه تاپیک باز کنید مشورت بخوایید البته زیاد شرکت نمیکن فکر کنم یا سربازی نرفتن یا ...