درود

تصمیم به ساخت یک کنترل پنل ایرانی طرح خوبیه ، اما این راهش نیست که با یه تاپیک توی یه انجمن خودمون رو سرکار بذاریم!

فکر کنید مثلا" مایکروسافت که ویندوزش رو میخواد بسازه بیاد توی یه انجمن تاپیک بده و بگه میخوایم ویندوز بسازیم و اونایی که هستن دستشون بالا !!!!

مایکروسافت با اون همه سرمایه و ... هنوز نتونسته توی اینترنت اکسپلورر با فایرفاکس و غیره مقابله کنه! حالا شما چطور انتظار دارید با یه تاپیک توی یه انجمن یه سیستمی قویتر از سی پنل ساخته بشه؟!!! اونم فقط همه نام کاربری همدیگه رو میشناسند و کمتر میشه گفت که از نزدیک همدیگه رو دیده باشند!
سیستم هایی که رایگان ارائه میشند اتفاقا" سیستم هایی هستند که سخت تر ساخته شده و سخت تر گسترش پیدا می کنند و نیاز به سرمایه بیشتری دارند! تولیدش هم نیاز به هدف مشخصی داره! میشه بگید هدفتون از تولید این کنترل پنل چیه؟؟ هدف اقتصادی؟ هدف قدرت نمایی؟ هدف ... ؟

اگر طرح ساخت کنترل پنلی غیر رایگان میدادین شاید بهتر میشد روش فکر کرد! اونم نه از این طریق و با یه تاپیک توی یه انجمن! یعنی اینقدر بار علمی این انجمن زیاده که با یه تاپیک یه سیستم قویتر از سی پنل ساخته بشه؟!!!!!!!!!!!!

اینم شده قضیه هاست رایگانی که تازه کارها میان ارائه میدن! حالا توی ساخت چنین کنترل پنلی همه شاید تازه کار باشند! پس با خودتون شوخی نکنید!

اینا نظر من بودن که مدتیه دارم برنامه نویسی سی پلاس پلاس و پی اچ پی و غیره انجام میدم و مجری طرح نرم افزار هوشمند روبیاک هستم که یکسالی هست درگیر چنین مسائلی هستم و برام این تاپیک خیلی جالب بود که نظر دادم!