نقل قول نوشته اصلی توسط CityKala.net نمایش پست ها
سلام آقاي سنجري،

ما اينهارو انجام داديم، البته xcache و eaccelerator هر دو رو براي اين دوستمون تست كرديم.

مسئله اينجاست كه انجمن ديگري داخل همين سرور داره استفاده ميكنه ولي انجمن ايشان نميشه استفاده كرد.

من الان دسترسي ندارم، ولي فردا خروجي دستورات php -v و php -m ميگذارم، به هر حال نصب شده فردا مي‌گذارم و ميبينيد، مشكل از سرور نيست.

از همه دوستاني كه پاسخ داده‌اند صميمانه سپاسگذارم، انشاالله فردا خروجي دستورات را قرار ميدهم تا دور هم يك فكر اساسي براي ماژول انجمن ايشان بكنيم

سلام آقا محسن عزیز...

آقا محسن شما میخواهید بگید سایت من مشکلداره که نشون داده نمیشه ولی میشه بگید که من چطور توی سرور ایران بودم نشون میدادش توی وی بی سئو؟

پس چطور اونجا بودم نشون میدادش بعد توی سروره شما نشون داده نمیشه؟

من نمیگم سرور مشکلداره میگم یک جایی اشتباه هستش همین... که حل بشه همه چیز اوکی میشه...

دیگه خودت شاهدی گفتی ویبولتین رو به آخرین نسخه آپگرید کن مشکل حل میشه که به آخرین ورژن آپگرید کردم بازم مشکل حل نشدش... گفتی مشکل از وی بی سئو هستش؟ که رفتم یک کسی که حرفه ای بودش رو آوردم وی بی سئو رو به آخرین نسخه آپگرید کردش و کلی چک کردش و در آخر بهم گفتش وی بی سئو هیچ مشکلی نداره.... ولی با این حال بازم مشکل حل نشدش...

سایت رو بهینه کردم و کد نویسی هاشم اوکی کردم بازم مشکل حل نشدش؟

هر کاری ازم خواستی انجام دادم تا حالا درسته....

خودت بگو دیگه چقدر دیگه باید صبر کنم من برای این جریان؟؟

لطفا پیگیری کنید دیگه اوکی....

دوستان عزیز هم اگه راهنماییی میتونن بکنن که مشکلم حل بشه خواهشن کمک کننن تا حلش کنیم... چون واقعا این مشکل بدجوری منو کلافه کرده...

آخه من چقدر باید هزینه کنم که آخرش هیچ بشه!