نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: سرور مجازی ssd

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    28
    تشکر شده در
    24 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی ssd

نقل قول نوشته اصلی توسط mobinhost.in نمایش پست ها
    دوست عزیز اولا نماد یه موضوع بی خود هست که به همه میدهند و از جمله ما یک حسن نیست که شما فکر کنید نماد داشتن یعنی خوب یا بد بودن سرویس

ما قرار ندادیم چون آدرس دفترمون رو تغییر دادیم و هنوز در مدارک نماد تغییر نکرده

برای سرور با هارد اس اس دی بهترین دیتاسنتری که بتون می توانستم معرفی کنم رد استیشن بود تا 4 ترابایت هارد اس اس دی هم لازم داشته باشید می توانم ارائه کنم

اما اگر فکر می کنید رد استیشن بهترین نیست از هتزنر آلمان و او وی اچ فرانسه نیز قابل ارائه است

توجه کنید اعتبار ما به سرویس دهی درست و مشتریانمون هست

یقینا مثلا یک دیتاسنتری مثل رد استیشن من رو به عنوان نماینده خودش در ایران پذیرفته مفهوم تایید روی سرویس دهی ما هست

در ضمن دوست داشتین می توانید تشریف بیاورید دفتر ما واقع در ستارخان تا قرار داد رسمی هم انعقاد کنیم
    والا نماد یه جورایی جنبه قانونی قضیه رو نشون میده اگه نه من خودم الان ۵ سال هست دارم سرور مجازی میگیرم و هیچ کدوم از این مدارک نداشته ولی وقتی یک بار سرم کلاه رفت و دستم به هیچ مرجع قانونی بند نبود و دیگه روی این موضوع حساس شدم
    به شخصه به خرید سرویس های اینترنتی خیلی اعتماد دارم ولی welt و آقای دانیال گردی اعتماد من رو از بین برد و ۳۰۰هزار تومن ضرر مستقیم سرور و چند میلیون اطلاعات از دست رفته که قابل ارزش گزاری نیست اینکه نشان اعتماد وجود داره یه چیزی هست که ۲ طرفه هست من مشتری به فروشنده اعتماد میکنم و فروشنده اعتماد مشتری رو بدست میاره که خیلی مهم هست.

همونطور که شما لینک سایت redstation رو برای حقانیت سرویس دهی خوب ات نشون میدی باعث میشه اعتماد من از نظر یه سرویس دهنده خوب رو جلب کنی و من به خودم نگم طرف یک سرور داره و خودش برای خودش اگه کولو نداشته باشه دست کم ۵ تا سروری رو زیر دستش بوده.

برای اینکه اول اعتماد خودم رو در مورد شرکتی بدست بیارم کافی هست یه دامنه رو whois بگیریم ببینیم کی هست خیلی ساده مشخصات صاحب دامنه رو میبینم به همین راحتی حالا شما که شماره ای که روی سایت گذاشتی با شماره رجیستر شده ات میخونه چه بهتر

لطفا در صورتی که تمایلی به ادامه بحث دارید از طریق پیام خصوصی صحبت میکنیم تا بحث اصلی به حاشیه نره.

2. تعداد تشکر ها از I'm به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)