نوشته اصلی توسط
---
سلام
توی نگاه اول فکر کردم آرش درگاهی هستید بگذریم ...
اگر با OpenVZ آشنایی ندارید باید بگم یکی از قدیمی ترین کانتینر های دنیاست و از خانواده OS Level Virtualization که از کرنل اشتراکی استفاده می کنه و محیط Chroot بگدریم برای کار تجاری مناسب نیست ...
اما بازم اگر روی استفاده ازش علاقه مند باشید سالهای دور ما یه کنترل پنل مدیریتی بود از شرکت KLOXO به اسم HyperVM یادش بخیر نقش سی پنل رو داشت برای ما توی فروش وی پی اس
اما با گذشت زمان علم مجازی سازی هم پیشرفت کردو به اصظلاح ToolStack های مختلفی معرفی شد چند تا شو نام می برم می تونید در موردشون تحقیق کنید ...
1. LibVirt یه شلی داره به اسم Virsh برای خط فرمان و اگر دسکتاپ هم نصب کرده باشید محیط گرافیکی داره ...
2.Virtualizor تقریبا توی بیشتر پروژه هام ازش استفاده میکنم منتها یه سری مشکل داره واقعا اذیت میکنه ادم رو توی مباحث شبکه ای
3. SolusVM به خاطر سیستم مبتنی بر مستر و اسلیوش زیاد مورد علاقم نبود شاید ۴ ۵ بار ازش استفاده کرده باشم تنها خبری هم که ازش دارم این هست که جدیدا با پروژه ی OnApp مرج شدن ...
4. هم خود دستورات سیستمی هست که پیشنهاد نمیشه ...
بازم هست اما چون مدتی دور بودم متاسفانه آپدیت نیستم ...
اما در مورد سیستم عامل مبتنی بر دبیان پراکسماکس که میاد کار همون 4 تای بالا رو میکنه در قالب یه سلوشن اتوماتیک و عالی من ۲ سالی میشه ازش خبری ندارم اما خب قدیم به عنوان یه آپشن خوب برای جایگزینی وی ام ویر و زن ازش یاد میشد ...