بازم خوبه که دارن تلاش میکنن وضعیت فروشگاه و هاستینگ ها رو درست کنن ، همین اینماد و... اما مشکل اصلی اینه که آموزش وجود نداره ، فرهنگ سازی وجود نداره ، مردم ایران فکر میکنن اینترنت 1 دنیای مجازی هستن که هر غلطی خواستی میتونی توش انجام بدی!!! ولی در خارج از ایران اینطور نیست ، مردم همون قدر که دنیای حقیقی رو جدی میگیرن و رعایت میکنن ، توی دنیای مجازی هم دقیقا همونطور هستن!
تنها کاری که از دست ما پیش میاد اینه که خدمات خوبی به مردم ارائه بدیم و توی استارتاپ ها شرکت کنید و سایت های مفیدی تولید کنیم (قطعا کسی هم حمایت نخواهد کرد باید با همیشه خودمون این کارهارو کنیم! :|
- - - Updated - - -
حق کاملا با شماست ، وب ایران هرگز درجا نزده ، حتما آقای aalireza439 در جریان وب ایران نیستن. خیلی پیشرفت کردیم و درجا نـزدیم ، اما مشکل نبود فرهنگ ، رعایت نکردن قوانین ، کپی کاری و دلال بازی و خالی بندی دروغگویی و... همچنان در وب ایران وجود داره ، چون مردم ایران دنیای مجازی رو به اندازه ی دنیای حقیقی جدی نمیگیرن... طرف دانش آموزه ماهی 20 تومن باباش پول تو جیبی میده ، قبول دارم که به وب و اینترنت علاقه داره ولی پولش رو درست خرج کنه توی اینترنت ، نه اینکه بیاد با این 20 تومن یه reseller تهیه کنه و هاستینگ بزنه زیر لوگوش هم بنویسه شرکت فلان!!!
این یعنی نبود آموزش ، نبود فرهنگ و جدی نگرفتن دنیای مجازی
هر هفته چندین باز برای من ایمیل میاد یا توی شبکه های اجتماعی پیام میاد یا توی همین وب هاستینگ تاک و انجمن های دیگه ، طرف میگه که آقا من میخوام توی اینترنت پول در بیارم چیکار کنم؟! میگم تخصصی داری؟ دانشی چیزی... میگه نه! میگم سرمایه چطور داری؟ میگه نه!!! میگه اگه داشتم اینترنت نمیومدم که!!! :|
خلاصه وب ایران درجا نزده و خیلی هم پیشرفت کرده ، ولی این مردم هستن که به وقتش براشون فرهنگ سازی نشده و آموزش داده نشده.....
با تشکر
آرش انوشه