نقل قول نوشته اصلی توسط us12 نمایش پست ها
کد کردن هم تاثیری ندارد ! هر کس میگه جلوگیری میکنه یک فایل کانفیگ کد شده به من تحویل بده و بعد اطلاعات داخلش را تحویل بگیره .
مشکل یک شل است که در کد های اسمارتی این اسکریپت وجود داشت . از طرف سایت فریر هم اعلام شده بود که اسمارتی ها عوض کنید
راه حل ساده داخل فولدر include این فایل که اتچ شده را قرار دهید . ( فایل داخل فایل زیپ مدنظر است )
همچنین در داخل سی پنل قسمت protection folders یک یوزر پسورد برای فولدر Back در نظر بگیرید.
htaccess.zip

--
البته قبل از هر کاری پیشنهاد میکنم کل هاست را در صورت امکان رسیت کنید چون احتمالا در هر فولدر شما یک شل جاساز شده است .
خیلی ممنون که اطلاعات عملی ارائه کردین، من هم در اینترنت دیدم که خیلی ها عنوان کردن decode میکنن البته مثل اینکه چون encode کردن با نسخه های کرک شده یون کیوب انجام میشه امکان decode وجود داره، اما سایت خود یون کیوب هم به ازای هر فایل 0.5 دلار میگیره و فایل کد شده رو تحویل میده، به نظر شما امکان decode کردن این فایلها هم هست؟
ببخشید اگر سوال من از روی نا آگاهی هست، ولی راه حلی که شما ارائه کردن در صورت عملی بودن چرا از طرف نویسنده این اسکریپت ارائه نمیشه؟