1. php 5.5 ( بشه با استفاده از php info اطلاعات رو دید - تازگی ها می گن انتخاب کنید از سی پنل انتخاب می کنیم افزونه های php5.5 نصب نمیشه بعد می گن تغییر داده شده از من اصرار که فعال نیست از اونا انکار )
2. اپتایمش درست باشه همه اش هم سرور عوض نکنید امروز انگلیس هفته بعد هلند دو هفته بعد فرانسه آخر ماه هم آلمان !!!
3. مم کش یا apc ( نمی دونم درسته یا نه یکی از مدیران هاستینگ ها گفت مم کش با php cGI ( تغییر php ) ناسازگاره؟؟ خوب apc که ناسازگار نیست!! ) دیگه هیچ کدوم نشد هم اشکال نداره xcache رو میشه انتخاب کرد دیگه از توابع php !؟
4. کلود لینوکس هم باشه از اول منابع مشخص باشه تکلیف مشخص ( البته یکی از دوستان هاستینگ هر ماه عوض می کرد یا بهتر کم می کرد آخرشم می گفت فقط دیسک و پهنا باند توافق شده اون دست خودمه خواستم کم می کنم نخواستم هم دست نمی زنم - یکی دیگه هم هر روز تغییر می ده اطلاعات فروشش رو یه روز میره ده گیگ رم یه روز میاد 128 مگ )
5. من فقط ماهانه می خرم ... حوصله ندارم روی هاستی باشم که همش داوون می شه .این مواقع تغییر میدم هاستم رو تا بمونم و با اعصابم بازی بشه پس اگه ماهانه باشه بی هیچ حرف و حدیثی همدیگه رو بخدا میسپاریم و میریم سراغ یکی دیگه
6. اگر مشکلی نباشه توی هاست نیازی به پشتیبان ندارم ولی وقتی مشکل هست دوست دارم اون پشتیبان عزیز قبول بفرمایند نه منه نوعی با هزارتا عکس و رفرنس به ایشون حالی کنم مشکل هست در انتها هم طبق حرف من مشکل رو برطرف کنند و باز با کمال پررویی بگه مشکلی نبود خود به خود درست شد!!!
7. گزینه گرفتن بک اپ فعال باشه . اعتمادی به بک آپ های هیچ کدوم از شما هاستینگا نیست خودم فضا برای ذخیره بک اپم دارم کار آدم رو چند برابر نکنید با برداشتن گزینه بک اپ سی پنل
و نکته آخر
اینا رو بخونید و آفر بدید برندارید نوشته های پست معرفیتون توی وب هاستینگ تالک رو برای من کپی کنید اونا رو خوندم قبلا