نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    82
    تشکر تشکر شده 
    38
    تشکر شده در
    32 پست

پیش فرض پاسخ : نیاز به سرمایه گذاری و شریک مالی

نقل قول نوشته اصلی توسط w.h.t نمایش پست ها
    من خودم حد اقل روزانه 3 ساعت و حد اکثر 18 ساعت پشت کامپیوترم.مواقعی که خسته بشم میرم یه ربع یا یه بازی میکنم یا میرم سراغ تلوزیون.خوب اگر بدونم شبکه ای هست که پخش آنلاین داره و فیلمهای مورد علاقه من رو هم پخش میکنه صد درصد میرم سراغ اون سایت تا بخوام برم سراغ تلوزیون و 1000 تا کانالو رد کنم تا برسم به ی فیلم تازه اونم مسخره.در ضمن برای سرور هم تحقیقاتی رو شروع کردم.بعضی از سرورها مثل سرور های فرانسه و یا سرور های جنوب آمریکا سرعت عالی دارن و نسبت به آی پی های ایران هم واکنش نشون نمیدن.اینترنت ایران هم رابطه خوبی باهاشون داره و فردی که اینترنت سرعت 512 به بالا داشته باشه نمیگم قطعی نداره ولی در کل بسیار بسیار قطعیش کمه.در کل اگر از سرور های مناسب و همچنین کانفیگ های مناسب تر استفاده بشه ، میشه یه کارایی کرد که قطعی رو رد کنه.
    در ضمن بابت اینکه گفتین از پخش آنلاین بکشم بیرون:
    الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود فیلم داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت دانلود داریم ، الان کم کمش نزدیک 2000 تا سایت بازی آنلاین داریم و...
    باید توی ایده نوئی بود نه اینکه برداریم تمامی کارهایی ک دیگران کردنو یه کپی بزنیم روش.من یه هکرم.میتونم با حمله به بعضی از سایتها اطلاعاتشونو بردارم و برای خودم سایت بزنم و سایت اونارو پاک بکنم.ولی مگه چندتا سایتو میتونم بزنم.هرچی بزنم بازم میبینم اون سایت یه شعبه دیگه و یه نمونه دیگه داره.الان در ایران و در کل جهان همه دنبال ایده نو هستند

بازم معذرت بابت طولانی شدن جوابم.دستم ک میره ب قلم دیگه مینویسم تا آخر
    بروز باشید
    اولندش که تغییر کنسول دادن خستگی آدمو درمیاره، خیلی هم لذت بخشه
    لایو نگاه کردن برای کسی هست که دسترسی به شبکه های کابلی ندارن. مطلقاً همین هست که میگم. بعدش اون شخصی که لایو نگاه میکنه ویژگی دیگش اینه که دغدغه حجم مصرفی نداره، تایم اوت نداره ( دغدغه های اصلی ایران ) پس بدون هیچ نگرانی از تماشا لذت میبره / وقتی دوست شما میتونه شب رایگان دانلود کنه، با کیفیت و زیرنویس ببینه چرا باید بیاد سریال غیر زنده شماره در قالب زنده ببینه با مشکلات بالا ببینه ( پس چرا خودت رو مثال میزنی!!! )
    مشتری تو فقط کسی میتونن باشن که مشکلات بالا رو نداشته باشن / نیاید فراموش کرد آمریکایی ها برای همین سریال های قدیمی باید کلی پول بدن

2. تعداد تشکر ها از p8mlx به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)