نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: به دنبال شریک جهت مدیریت هاستینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Kurd Project آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    147
    تشکر تشکر شده 
    30
    تشکر شده در
    26 پست

پیش فرض پاسخ : به دنبال شریک جهت مدیریت هاستینگ

درود
    با تشکر از کاربر محترم Mr.Te0
    سابقه ی کاری در زمینه ی هاستینگ قبلا داشتم اما به صورت عرضه ی عمومی نبوده و جنبه خصوصی داشته ... پس این مورد رو همونطور که در پست اول عرض کردم هر چند تا حدود مناسبی سابقه هست ، اما شما فرض رو از صفر حساب کنید
    شماره تماس بنده هم : 09182409534 : میلاد کاظمی
    برای شرایط کاری هم توضیح دادم اما بصورت موردی بیان کنم از موارد مهم :
    - ترجیها دارای دانش فنی در حد مناسب باشه
    - نسبتا زمان آنلاین بودنشون در یه حد قابل قبول باشه یعنی در روز حداقل 4 ساعت آنلاین باشه
    - شریک حتما از لحاظ مالی وضعیت مناسبی داشته باشه که هم قدرت سرمایه گذاری و حتی قدرت خسارت دهی به کاربران رو داشته باشه

* شایان ذکره که برای همکاری جهت رسیدن به بیشترین ضریب اطمینان برای شروع کار تمام جزئیات بصورت کامل در شروع ذکر + در همون اول که هنوز کار شروع نشده هاستینگ رو در پلیس فتا ثبت کرده و اسم هر دو نفر رو ثبت میکنیم و ایشون هم توی پلیس فتای شهرستانشون باید یه امضا بدن اونجا. که در این موضوع نیاز به شکی نیست چرا که در صورتی که تمایل واقعی جهت همکاری باشه بنده این مورد رو بصورت کامل براشون تضمین خواهم کرد

ادرس هم خیلی خوب اشاره کردید : کار فعلا بصورت شرکتی یا .... نیست و هنوز چیزی نشده که بخوایم ثبتش کنیم و هنوز شخصیه و نمیشه آدرس منزل داد اینجا.
    اما برای ثبت کردنش به عنوان شرکتی یه مدت طول میکشه اگه خودم بخوام ثبتش کنم. اما اگه شریک بخواد قطعا تضمینی هست و بنده هیچ مشکلی با تصمیمشون در هیچ زمانی ندارم

اگر هم دوستانی قصد سرمایه گذاری دارن بصورت سرمایه گذاری هر دوماه قبول میکنم یعنی هر دوماه که سرمایه گذاری کنند دقیقا همون زمان پول رو + سودش رو بهشون میدم بصورت درصدی چرا که پولشون یک ماه در چرخشه و سود دهی داره و در اولین سرمایه گذاری دو ماه بعد سودشون رو میدم و هر دوماه میتونند سرمایه گذاریشون رو تمدید کنند (منظورم اینه که هر دوماه بصورت جدا از هم : شاید بخواد افزایش بده سرمایه گذاری و شاید هم کاهش) و باز هم تاکید میکنم تضمین رو کامل میکنم حتی در پلیس فتا. در مورد درصد هم توافقی هست
    ویرایش توسط Kurd Project : June 23rd, 2014 در ساعت 15:09 دلیل: تکمیل بندها
    درد من تنهایی نیست : بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت ، بی عرضگی را صبر ، و با تبسمی بر لب این حماقت رو حکمت خداوند می نامند.
    بزرگ مرد تاریخ هند : گاندی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)