با سلام
بنده هم تایپک رو کامل مشاهده کردم اکثر همکاران هم موافق ما هم موافق
اما نکته اینجاست که چرا مشتری به خودش اجازه میده که بیش از حد درخواست هایی از هاستیگ ها و .... کنید و حتی از کلمات و حرف های زننده ***** استفاده کند
نکته اینجاست که اکثر افراد جوان هستند و اشراف کافی بر کارشون ندارند
مثلا افرادی هستند آفری مثل آفر رداستیشن رو دیده پیش خودش فکر میکنه من آفر رو میگیرم 3 ماه بعد عوض میکنم سرور رو هم ارزون میدم . البته قصد توهین یا چیزه دیگه ای به همکاران ندارم
ولی این یه حقیقت هست که باید قبول کنیم.
شما اگه دیده باشید از اکثر شرکت های خارجی که سرویس تهیه میکنید تعداد دفعات کمی هست که به شما کد تخفیف یا یه آفر ارزان بدن اون باید اندکی بگذره و مراحلی که باید طی بشه و و و ......
ما هم باید بیایم برخی از همکاران و دوستان فکر کنیم که آیا یک سرویس با کیفیت با قیمت مناسب به مشتری ارائه بدیم بهتر هست
یا اینکه قیمت و کیفیت رو پایین بدیم که هم خودمون ضرر کنیم هم این که مشتری ناراضی بشه و اینا همه میتونه دلایلی بر این باشه که مشتری از چند سرویس دهنده که سرویس تهیه میکنه کیفیت لازمه رو نداره برای همین فکر میکنند همه مثل هم هستند!
احترام مشتری واجب این درست اما تا اون حدی باید احترام رو نگه داریم که دیگه مشتری کنترل ما رو به خاطر 10 تومان یا 5 تومان به دست نگیره
من به شخصا همین دیروز تایپیکی رو مشاهده کردم که یارو امده میگه ملاک خرید قیمت پایین تر
متاسفانه برخی از همکاران تا 10 تومان هم رم 1 گیگ قیمت دادن یا این قیمت هزینه آی پی رم و پردازشگری که این شخص ازش استفاده میکنه رو کافاف میده؟
خیر چون ایشون ممکنه با سرور کارهای از جمله ارسال اسپم کنه حالا اگه این آی پی شما بسته بشه واقعا ارزش اوون آی پی کمتر از 10 تومان هست؟
پس باید قبول کنیم که این خود ما هستیم که باعث میشیم چنین رفتاری باهامون بشه
بهترین راه اینه که همکاران بشینند به صورت های مختلف با هم همکاری کنند البته رقابت هم سر جای خود اما رقابت سر کیفیت نه سر قیمت
به هر حال باید بستری فراهم کنیم که نه کاربر متحمل زیان بشه و نه فروشنده
در کل باید جوری برنامه ریزی کنیم که نه سیخ بسوزه نه کباب
اما چنین کاری احتیاج به زمان و کاری طولانی مدت داره
به هرحال اینم نظری بود از طرف ما مثل سایر نظراتی که همکاران عزیز دادند
اما مطمئنا این بحث و این ها حالا حالا ها ادامه خواهد داشت
بنده با آقای آرایش در آلما هاست که پیشنهادی دادند مبنی بر اینکه بایید با هم دیگر تعامل و همکاری کنیم
بنده به شخصا خیلی مشتاق هستم که کنفرانسی ترتیب داده بشه و همکاران عزیز هم در آن شرکت کنند چه به صورت آنلاین و چه جلاسات حضوری در یک مکان معین با حضور برخی شما عزیزان
متاسافه در چند سال اخیر تو فضای مجازی ایران اکثر کسانی که وارد عرصه میشن خرد سال هستند و آشنایی کافی با میحط وب ندارند پس همکاران عزیز بیایید به کمک هم بستری فراهم کنیم که در آینده نچندان دور شاهد چنین مشکلاتی نباشم و یا آن رو به حداقل برسانیم
ارادتمند شما
طاهری
وی پی اس سنتر