نقل قول نوشته اصلی توسط dr.alex نمایش پست ها
اول ازتون بابت خواندن نوشته زیاد من ممنونم
دوم اینکه اگه بخوام هاست دانلود که بطور ماهانه فضای 200گیگ داشته باشه و سرعتش برای دانلود خوب باشه قیمتش چند میافته,لگه در مورد رم و هارد وچیزای کامپیوتر حرف بزنید من رشته ام اینه اما از رم و هارد هاست دانلود هیچی نمیدونم و نمیدونم که اصلا به چه دردی میخوره.
سوم اینکه آیا واقعا از طریق هاست دانلود میشه لینک سایتهای دیگه رو دانلود کرد و فایلشون رو گرفت بدون اینکه از ترافیک اینترنت شرکتی من بره؟
چهارم هم اینکه آیا وافعا امکان ویرایش فایل های دانلودشده از لینک های دیگران هست و میشه در ساختار فایل بویژه فایل زیپ و رار که بیشتر سایتها قفل گذاریش میکنن قفلشو شکوند ومحتویات اضافی فایل رار رو حذف کرد؟
ببخشید اگه من زیاد از حد دارم سوال میپرسم.
خواهش میکنم.

ببینید هاست دانلود معمولا یک سرور با منابع قوی رو روش یک پنل مدیریتی مثل سی پنل نصب می کنن و اونو برای ترافیک های سنگین کانفیگ و راه اندازی میکنن و از روی اون پنل به چندی نفر میتونن هاست دانلود بفروشن .. که معمولا سیستم عامل این سرویس لینوکس هست و از کنترل پنل اون هاست فقط ftp اون به درد شما میخوره که باید توی اون آپلود کنید .. که بستگی داره دوباره با چی آپلود کنید اگه سرور مجازی ویندوز بگیرید از طریق ریموت میتونید این کارارو تو سرور مجازی ویندوز انجام بدید و از اونجا همونطور که خودتون گفتید هم ترافیکتون نمیره هم اینکه قابلیت این رو دارید که ادیت کنید..

ولی پیشنهاد بنده این هست که شما یک سرور مجازی ویندوز قوی تر بگیرید و دیگه هاست دانلود نخرید .. همون سرور مجازی رو میشه تبدیل کرد به هاست دانلود ولی خب منابع بیشتری نیاز داره و ترافیک بیشتری مصرف میکنه ولی در عوض کارتون راحت تر و سریع تر هست ..