سلام و درود.
اگرر ما یک مکان داشته باشیم . خب بعدش باید بریم سخت افزار ( سرور رو ) رو بخریم . قیمت هر سرور هم حدود 10 تا 20 ملیون هست طبق اماری که من گرفتم .
من میخواهم یکی برام از سیر تا پیاز طراحی و ساخت یک دیتاسنتر برای ساپورت یک وب سایت در اندازه سایت کلوب دات کام رو توضیح بده . تشکر.
نمیخوام دیتاسنتر بزرگ بزنم مثل پارس انلاین و... . میخوام فقط بتونه یک وب سایت پر بازدید تک رقمی رو جمع کنه . یعنی یک دیتاسنتر برای یک سایت پر بازدید اندازه سایت کلوب دات کام میخواهم طراحی کنم . همین .
میخواهم بدونم که هر سرور که حدودا 10 تا 20 ملیونه چقدر هارد داره و چقدر سی پی یو داره و مشخصاتش چیه و قیمتشو باید از کجا بگیرم . و برای طراحی دیتاسنتر که بتونه یک سایت پر بازدیدو بکشه باید چنتا سرور خرید کنیم با چه مشخصاتی و حدود قیمت خرید سرور چقدر میشه ؟؟؟
خب مرحله نهایی اینکه ما سرور هارو خریدیم با فلان قیمت - خب بعدش باید چی کار کنیم ؟؟ منظورم اینه که برای راه اندازیش چقدر هزینه در میاد و اینکه برای طراخحی چنین دیتاسنتری در ماه اصلا باید پول نگهداری بدیم یا نگهداریش اسونه >؟؟؟؟
از دوستان خواهش میکنم بلد نیستید پست ندید فقط یکی که بلده بگه ( مثلا نگید گرونه نمیصرفه یا نکن این کارو و... )) تشکر ویژه
من عکس یک سرور اسیا تک رو گذاشتم که از از سایت خارجی خرید شده و براشون اوردن و حدود 19 ملیون خرجش شد تا بیاد ایران براشون . ولی نمیدونم سخت افزارش چیه و...