نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 165

موضوع: █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده ‎█ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ ‎►

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mgt1234 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    509
    تشکر تشکر شده 
    112
    تشکر شده در
    96 پست

پیش فرض پاسخ : █ سرور مجازی با منابع اختصاصی و کیفیت تضمین شده ‎█ [ پشتیبانی نرم افزاری ] [ کانفیگ رایگان ] [ پهناباند نامحدود ] ◄ مـیـهـن وی دی اســ

نقل قول نوشته اصلی توسط d3m0n3y3z نمایش پست ها
    به نظر من این اتفاقی که افتاده تا حدودی تقصیر ادمین ها هست. اگه مایل هم هستن می تونن به من اخطار بدن اما فقط به حرفم فکر کنن.
    حوالی یک سال پیش این آقا با وب سایت mihan-server.com کار می کرد، که ما ازش سرویس گرفتیم و همین اتفاقات افتاد.
    بعد از مدتی اومد و یه سایت جدید راه انداخت و اینجا تاپیک زد که من و چند نفر دیگه از دوستان پست دادیم که آقا دیگه این کارا رو نکن و خوبیت نداره. اما مدیرا اومدن و پست های ما رو پاک کردن. برای من نوشته بودن که مدرک بیار. منم نوشتم که چه مدرکی از تاپیک های سابق ایشون مستدل تر. اما به حر حال کسی حرف ما رو گوش نکرد و پست هامون باز هم پاک شد. امیدوارم یه مقدار مدیرا بیشتر به اعضای فورم اطمینان داشته باشن و بدونن که نظر سایر اعضای انجمن می تونه در انتخاب سرویس کمک بسیار مفیدی برای همه ما باشه.

ایشالا که اگه واقعاً این شون تصادف کردن، هر چه سریع تر بهبودی حاصل بشه اما باید بدونه که کسی که این همه کاربر داره حداقل یه نفر دیگه رو میگیره تا بهش کمک کنه تا اگه خدای ناکرده حادثه ای براش پیش اومد، مدیون مردم نشه.
    سلام
    عزیز تصادف الکیه،کاملا مشخصه که ایشون قصدش از اول کلاهبرداری بوده الانم مدیون خیلیاس،خیلیا زحمات چندماهه یا حتی چند سالشونو سر این قضیه به باد دادن بالاخره این اقا این دنیا نه،اون دنیا باید جواب پس بده دیگه حالا هرکاری میخواد بکنه دزـدی فقط به این نیست که بیان تو خونه پولای آدمو بدزـدن!!

2. تعداد تشکر ها ازmgt1234 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)