با سلام اقای امیری اون روز قرار بود با هم در این مورد صحبت کنیم که نشد متاسفانه .

جسارتا من یک پیشنهاد دارم که اگه امکانش براتون بود روش کار کنید . خودتون هم میدونید سیستمی که شروع کردید جدید و کاملا عالی هستن ولی دروغ چرا اعتماد کردن بهش یکم سخته البته نه به شما به سیستم های پرداخت و مواردی که ممکنه تو آینده پیش بیاد .

پیشنهاد من این است که شما امکانی رو فراهم کنید که کاربر بعد از عضویت و طی کرد مراحل ثبت نام در زرین پال انتخاب کنه که شخص که با کارت شتابش پول رو میخواد پرداخت کنه پول به حساب شخص دریافت کننده مستقیما واریز بشه یا در زرین پال ذخیره شه .
و اگر پرداخت مستقیم به حساب رو انتخاب کرد ( ثبت نام کننده در زرین پال ) 2.5% بیاد رو مبلغ پرداختی که از طرف کسر میشه نه پولی که برای ما واریز میشه یعنی اگه قرار 20 هزار تومن واریز بشه 2.5% بیاد روی قیمت کل نه اینکه از اون کم بشه . سیستم ها اکثرا این کار رو میکنن.

ولی اگه ذخیره در سیستم زرین پال رو انتخاب کرد پول واریزی در حساب زرین پال قرار بگیره با این تفاوت که کاربر زرین پال هر موقع خواست مقداری که توی حسابش هست رو به پول نقد تبدیل کنه این بار 2.5% ازش کم بشه.

باز نمیدونم پیشنهاد من معقول هست یا نه ولی فکر کنم اگه اینجوری بشه دست همه بانک هارو از پشت میبنده.

بنظر من اگه این جوری باشه هم کاربر هاتون افضایش پیدا میکنه هم اعتماد بیشتر میشه مثل اکثر سایت های که پول الکترونیکی ارائه میدن. باز اگه نتونستم منظورم رو برسونم بگید تا بیشتر صحبت کنیم.