نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: چه اقدامی برای ثبت وبسایت باید انجام داد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض پاسخ : چه اقدامی برای ثبت وبسایت باید انجام داد ؟

خوب بهتر بود راحت تر توضیح بدم

من یک سایت علمی راه اندازی کردم ، که انگلیسی هست ، هنوز هیچ کاری نکردم بعضیا اومدن مشابه دامنه من رو خریدن یعنی دامنه من اگر webhostingtalk.ir هست اینا اومدن webhosting-talk.ir رو خریدن ...
    الان که اسم دامنه رو نمیگم بخاطر اینه که دارم همه پسوند هارو با اون اسم میخرم که دیگه کسی این کارو نکنه .
    خوب ایده ی من خیلی حساسه ، تصور کنید که یک مکانیزم جدید توی تولید پردازنده ها و کامپیوتر ها هست و کافیه که فقط سود جوها این ایده به گوششون برسه ، انقدر اسپم میکنن که من توشون گم میشم ، برای همین میخوام توی آمریکا این سایت رو ثبت کنم ، برای خرید پتنت چند سال پیش حدودا 200 میلیون پول لازم بود ، حالا من نمیخوام پتنت ثبت کنم ، اما همین که این کار رو یه جایی ثبت کنم دیگه خیالم راحت میشه که هر قدر هم از روش کپی برداری کنن ، میتونم در آینده ثابت کنم که بنیان گذار این کار خودم بودم .

در مورد حرفای بقیه دوستا بگم ، کپی برداری یک مبحثه رقابت یه مبحث دیگه ؛ الان یاه و ماکروسافت و گوگل باهم رقابت دارن ، یا amd و intel رقابت میکنن ، به قول دوستمون رقابت نباشه کیفیت کم میشه ولی بحث من اینه که اینا رقابت نمیکنن و میخوان ایده ی منو به اسم خودشون منتشر کنن .
    nanoprocessor

2. تعداد تشکر ها از ashkan 261 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)