نه اون موقع جوونتر بودم بیشتر حوصله داشتم شاید زود جبهه گیری میکردم ولی الان دیگه مدیرا کرک و پرم رو ریختننمیشه نفس کشید
موضوع از اونجا شروع شد که پدیده ی پورت های ده گیگ رواج پیدا کرد هرکس امد و میگفت پرت 10 گیگ دداره با کلی
زوق و شوق می رفنم می پرسیدم اقا شما پورت فلان داری میگفت بله میگفتم سرعت بزار میزاشت برام می دیدم چشام پورت ده گیگ نمی بینه
سوالم و ....... رووو خودم از تاپیک طرف پاک کردم و بدون هیچ متلکی تاپیکش رو ترک کردم چون واقعا خودم میخواستم بگیرم
پری روز دوباره اینجوری شد رفتم تاپیک فروشنده ای همین روووو نوشتم که عنوان کرده بود دیدم باز پرتش هزارهست و تست از تست اسپید میزنه 700mbps
بعد فروشند ی محترم عنوان کرده بود که تست اسپید و کش فلای وووو اینها نمی فهمن و اشتباه میکننن و به خیلی موارد بستگی داره منم گفتم ممکن هست اشتباه بشه
ولی دیگه نه ده برابر اشتباهمدیران لطف کردن قبل از اینگه پاک کننم خودم پاک کردن ولی تصمیم گرفتم همچین تاپیکی رو بعدش اجرا کنم و نظر دوستان و همکاران روو
راجبه این نوع فروششش بدونم و ببینم بزرگترهای بازار در چه جبهه ای قرار میگیرن ایا شاهد اون هستیم دو روز دیگه مثلا نیک سرور هم بیاد بدون داشتن پورتش همچین تاپیکی بزنه یا نه
کلا خواستم هرکسی جبهش برام معلوم شه ولی دیدم اقای جعفری تنها به بازدیدی بسنده کرده که بسیار ناراحت شدم و همچنین دوستان دیگر.
میزان استقبال از تاپیک و جبهه گیری افراد با سابقه ازش باعث میشه که این تاپیک در نظر دیگران هم دارای اعتبار باشه واگر نه اگرکسی حرفی چیزی نمیزد باعث میشد که افراد ناوارد بازدید کننده
هم این تاپیک رو جدی نگیرن و فکر کنن دیوانه ای حرفی زدهپس حضور شما و امثال شما هست که باعث شد این تاپیک یکم پرچمش بالا باشه وبا فشردن دکمش احتراممم رو به شما و بقیه نشون دادم
در مورد پورت ده گیگ همم که هست با نظرت موافقم و سومین مورد هم گفتم که ممکن هست کسی داشته باشه ولی نه اینها فقط روی صحبت با فروشنده ی گزافه گو خواستم باشه و بس که یکم تکون بدن بخودشون
و از این عوام فریبی و خواب غفلت بیدار شن همین افرادی هم مثال زدم بخاطر این نبود که برام یک تشکر نزده باشن خواستم چون قدیمی و ادم های معتبری هستن
تنها کلمه ای در استقبال یا عدمش بنویسن که حرفم تایید یا تکذیب شدنش قوت بیشتری بگیره