سلام دوستان ؛
برای اولین بار قصد خرید VPS دارم . به دو دلیل :
1. میزبانی وبسایت های خودم و چند تا از دوستان ( برای فعلا اونقدرا زیاد نیست )
2. اموزش و یادگیری کار کردن با سیستم عامل لینوکس , کانفینگ های مدیریتی و امنیتی , نصب و پیکر بندی کنترل پنل (سی پنل و دایرکت ادمین)
* به هر حال هر کسی از یه جایی شروع کرده , هیچکس از بتن تولد یاد نداشته .
چند تا سوال دارم :
1. میخواهم از این دوستمون سرویس وی پی اس بگیرم (سرور گیت اقای mr.te0) : مکان دیتاسنتر انگلستان است .
پلان نقره ای
سی پی یو: 2 هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 60 گیگابایت SATA 3 یا 20 گیگابایت SSD
پورت: 10 گیگابیت نامحدود
پهنای باند نامحدود
قیمت فقط 20700 تومان
سفارش
حالا نظر شما در مورد این پنل و وبسایت ایشون و خدمات و .. چیست ؟ ( البته اونجور که دوستان داخل تایپیک افر ایشون فرموده بودند سریع به تیکت ها پاسخ میدن من الان نزدیک 8 ساعته منتظرم کسی نه انلاین و نه افلاین ج نمیده , انشالله که سریعتر ج بدن )
2. از لحاظ سیستم عامل لینوکس کار کردن برای اولین بار با کدام یک بهتره ؟ ( اطلاعاتی ندارم اگر لطف کنید و اطلاعات بدین از اینکه رایگان است یا پولی و یا افزونه هایی داره یا خیر و لینک اموزشی منبع فارسی یا انگلیسی بدین ممنون میشم )
3. در مورد نصب و راه اندازی سی پنل و دایرکت ادمین اگه لینک اموزشی دارین بگین لطفا .
4. در مورد اموزش کانفینگ و امنیتی کردن سرور یکم توضیحات بدین و اگر لینک اموزشی دارین بیان کنید . ( مبحث اصلیم روی همینه میخواهم یاد بگیرم .)
5. خود سرور مجازی موقع خرید یک ای پی اختصاصی بهمون میدن , دلیل خرید ای پی های مجدد چیست ؟ چه کاربردی داره ؟
6. از کجا بفهمیم سرویسی که به ما میدن با اسکریپت های نال شده مشکلی ندارند ( مثل ویبلتین ) - منظور وارز یا غیر قانونی یا مشکلی نداشته باشند ساسپند یا حذف کنند سرویس رو .
7. برای وارز بودن یا غیر قانونی بودن لازمه حتما دیتاسنتر تو کشوری باشه که قانون کپی رایت رعایت نمیشه ( مثل ایران ) یا اگه فقط ای پی اضافه بگیریم که مثلا مال کشوری که قانون کپی رایت رعایت نمیکنه کفایت میکنه و شناسایی نمیشه ؟ ( در این باب راهنمایی بفرمائید . )
* ممنون میشم به تریتیب پرسش پاسخ دهید .
پیشاپیش تشکر میکنم بابت وقتی که گذاشتید .