نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: پیشنهاد:ایجاد امکان پرداخت بهای هاست ، برای کاربران مهمان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    9
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پیشنهاد:ایجاد امکان پرداخت بهای هاست ، برای کاربران مهمان

سلام
    تشریح صورت مسئله :
    توی ایران افراد زیادی هستند که در زمینه ی خدمات رایگان اینترنتی فعالیت دارن و سایت های مختلفی رو در باب به اشتراک گذاری نرم افزار و کتاب ، آموزش ، خدمات میزبانی و ... ایجاد کردن .
    مرجع تخصصی برق-الکترونیک و کنترل
    تکنو الکترو - سایت تخصصی برق و الکترونیک
    پایگاه مجازی برق الکترونیک
    کژدم دانشنامه نرم افزار های رایگان
    و... نمونه ای از این سایت های رایگان در گروه برق و الکترونیک هست ، قطعا سایت های دیگه ای هم برای سایر رشته ها وجود داره که روزانه افراد زیادی از اونا به صورت رایگان استفاده میکنن .
    مشکل چیست ؟
    معمولا هزینه ی سرور این سایت ها توسط وبمستر اونا و به صورت سالانه و ماهانه پرداخت میشه و اگه روزی برای وب مستر اتفاقی بیفته و هزینه پرداخت نشه ، کل سایت با تمامی مطالب مفیدش از صحنه ی روزگار حذف میشه .
    راه حل چی هست ؟
    من برای رفع این مشکل یک پیشنهاد دارم . معمولا اغلب شرکت های هاستینگ ( یا حداقل شرکت های که من باهاش کار میکنم ) از WHMCS برای محیط کاربری مشتریانشون استفاده میکنن ، اگه بشه توی این نرم افزار کد یا بخشی رو ایجاد کرد ، که با قرار دادن اون کد در قالب سایت مشتری ، لیست آخرین صورت حساب ها نمایش داده بشه و کاربران بتونن با کلیک کردن بر روی اون ، به بخش پرداخت وارد بشن و هزینه ی هاست رو پرداخت کنن یا اون رو شارژ کنن ، عالی میشه .
    مثال :
    من از شرکت X دو تا سرویس دارم ، یکیش یه هاست دانلود با هزینه ی ماهانه 120 هرازتومان هست و دیگری هم یه هاست معمولی با هزینه ی سالانه 150 هزار تومان .
    اگه توی کنترل پانل کاربری من در شرکت X ، کد مذکور وجود داشته باشه ، من این کد رو در سایتم قرار خواهم داد ، با قرار دادن این کد پنجره ای مثل پنجره ی زیر به صفحه ی اصلی سایت من اضافه میشه ، البته من میتونم این کد رو در یک صفحه ی مجزا بزارم و کاربرام رو به اون صفحه هدایت کنم :
    =========================
    وضعیت سرور های سایت X :
    زمان مانده تا انقضای سرور یک : 100 روز
    زمان مانده تا انقضای سرور 2 :20 روز
    شما میتوانید زمان باقی مانده سرور های سایت را تمدید کنید .
    برای کسب اطلاعات بیشتر و شارژ سرور کلیک کنید
    ========================
    در صورتی که کاربران بخواد به سایت کمک کنه میتونه با کلیک کردن بر روی کلید "برای کسب اطلاعات بیشتر و شارژ سرور کلیک کنید " به سایت شرکت X وارد بشه و هزینه ی سرور رو برای چند روز دیگه پرداخت کنه ، در این حالت باید توی سایت شرکت X صفحه ای برای پرداخت هزینه ها وجود داشته باشه .
    مثلا یک فیلد برای وارد کردن تعداد روز ها باشه و کاربر مهمان بتونه بعد از وارد کرد نام خودش ، سرور رو برای چند روز یا چند ما ه دیگه تمدید کنه ، اگه اسم کاربر پرداخت کننده هم در اون صفحه ذخیره بشه و به سایر کاربران ، نمایش داده بشه که دیگه عالی هست . پرداخت باید برای یک روز تا چند سال امکان پذیر باشه ، تا همه کاربران مهمان بتونن در اون سهیم باشن .
    بعد از پرداخت صورت حساب، تعداد روز های پرداخت شده باید به "زمان مانده تا انقضای سرور یک : 100 روز" اضافه بشه ، مثلا اگر کاربری هزینه ی رو بر روی یک روز پرداخت کرده ، عدد 100 بشه 101 .
    متن نوشته ها و عناوین اونا کامل سلیقه ای هست ، مثلا میشه رنگ نوشته ها رو در صورت بالاتر بودن تعداد روز ها از 100 ، به رنگ سبز ، در صورت پایین تر بودن روز ها از عدد 50 به رنگ زرد و درصورت پایین تر بودن اعداد از عدد 20 به رنگ قرمز در آورد . ( برای دریافت ایده های بیشتر ، سایت های آمار گیر رو ببینید ) .
    مزایا این کار :
    1- تبلیغ رایگان برای شرکت های هاستینگ ، در این حالت کارابرن زیادی برای پرداخت یا کسب اطلاعات بیشتر به سایت شرکت X وارد میشن .
    2- افزایش تعداد مشتری ها : به نظرم وب مستر های زیادی از این کار استقبال کنن ، مخصوصا افرادی که تازه کار هستند ( هنوز سایتشون اعتبار مورد نیاز برای دریافت تبلیغ رو نداره) و افرادی که تاکید زیادی رو سیستم های متن باز دارن و قرار داد تبلیغ روی سایت رو بد میدونن .
    3- شرکت X مشتری هاش رو از دست نمیده و علاوه بر مشتری ، افراد زیاد دیگه ای هم میتونن هزینه های هاست رو پرداخت کنن .
    ================================================== ==
    امید وارم این موضوع رو در بخش درست مطرح کرده باشم .
    ویرایش توسط 1NAFAR : March 16th, 2014 در ساعت 17:20

2. تعداد تشکر ها از1NAFAR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)