با درود
خدمت تمام اساتید محترم عرض ادب دارم.
قبل از هرچیزی خواهش میکنم فقط مطلب رو خوب بخونید و بعد نظر بدهید.
من یک سرور در 23 بهمن 1388 خریداری کردم که از نظر سخت افزار بسیار بسیار ازش راضی هستم.
کانفیگش رو دادم به یک دوست که نمیدونم درست گرفته پولو یا زیادی: از من 120هزار تومان گرفته برای کافیگ. تازه به کلی منت قبلش میگفت 180تومن و یهو 60تومن اومد پایین. برای خودم هم عجیب بود اما اعتماد کردم که چه اشتباهی کردم. خودم کردم که لعنت بر خودم باد.
- کاری که من با کوره سوادی که از سرور دارم میبینم که انجام داده: یک کانفیگ اولیه , بستن هر چی فانکشن است که الان به بسیاری مشکل خوردم , نصب فایروالی که در سایت کانفیگ سرور دات کام است و به صورت رایگان است.
- مجازی ساز VMWaer نصب کرده بود که میگفت چون که لینوکست 64 بیتی است نصبش و کارکردنش به مشکل میخوره و حذف کرد.
- هیچ نوع آموزشی مبنی بر به روز رسانی آپاچی , پی اچ پی و ... سرور , ری استارت سرور , و ... به من نداد.
فقط یک آموزش اینکه چطوری با سرور سوکت کنم برای باز شدن کلیه سایتها برام.
الان سرور من مجازی ساز هم نداره.
قبل از اینکه بدی های سرور رو بگم خوبی هاش:
1- اینکه گزارش مدام میاد برام که چه فعالیت هایی روی سرور انجام میشه.
2- فایروال خوب تنظیم شده که پر کسی به پرش بگیره کارش تمومه و میره توی بلاک.
مشکلاتی که الان دارم:
1- امکان به روز رسانی وردپرس از کنترل پانل اصلی وردپرس در هر سایتی که نصب بشه نیست .
2- قالبهای سیستم وردپرس قابل ویرایش نیست.
3- کتابخانه GD خوب نصب نشده. (جهت درک بهتر به لینک زیر برید و برای ثبت نام برید و میبینید که مشکل کجا است برای ثبت نام و کتابخانه GD نمایش داده نمیشه. Nar-anon And Nara-teen - ).
4- تنظیمات سرور درست نیست , مثلاً SafeMod روشن است. در حالی که من یک جا رو میشناسم که روشن گذاشته . 99.99% خاموش کرده اند.
5- CGI-BIN شخصی نداره. گزینه رو خاموش کرده. من که اعتراض کردم گفتند که به دلیل اینکه شل روی سرور نیاد.
6- دسترسی به HTACCESS به 777 تبدیل نشده و برای هرکس که هاست میدم مشکلات بعدی داره . مثل نوع نمایش لینک های سیستمش مثل سیستم وردپرس که داخل HTACCESS باید کدی گذاشته بشه.
و بسی مشکلات دیگر.
اما در کل احساس میکنم سرور درست کار نمیکنه چون یکسری مشکلات خاصی داره که ناشی از عدم کانفیگ صحیح است.
از کسی که سرور رو برام خریده و دوست چندین ساله ام است خواهش کردم دستور OS RELOAD به دیتاسنتر بده. و خودش مجدداً کانفیگ کنه. چون بهش اطمینان دارم و سالهاست خودش سرور داره و چندین سرور و خودش کارش فروش سرور اختصاصی است.
به من گفت که این بنده خدایی که کانفیگ کرده سرورت رو پولی بهش نباید میدادی تازه یک چیزی باید میگرفتی که روی سرورت داره امتحان میکنه و یاد میگیره.
نمی دونم چی بگم. خلاصه میخوام بدونم با این تفاصیل چی کار کنم . از من پول زیاد گرفته برای کانفیگ اون آقا یا کم با توجه به این حرفایی که گفتم.