نقل قول نوشته اصلی توسط LoveLife نمایش پست ها
برای بنده موردی کاری پیش اومد که مجبور شدم از جایی مطمئن خرید کنم
برای همین مجبور به خرید مستقیم از دیتا سنتر هایی بودم که نماینده رسمی هستند ، 2مورد بود که 2مورد برسی شد و با شرکت افراوب که نماینده رسمی دیتاسنتر netelligent - Canadian Dedicated Server | Colocation | Bandwidth | Montreal Hosting Solutionsبه توافق رسیدیم
در ابتدای کار سرور مورد نظر انتخاب شد و هزینه ها واریز شد و قرار بر این شد که بر روی سرور مجازی ساز نصب بشه .
بعد از 24 ساعت شرکت افراوب توضیح دادن به دلیل اینکه سی پی یو سرور با مجازی ساز خوب جواب نداده تغیراتی دادند و همین باعث شده یک مقدار طول بکشه
البته با یک گیگ رم رایگان اضافه به اصطلاح این تاخیر رو جبران کردن ( وظیفه نبود )
پورت سرور رو همون طور که قول داده بودند 100 اختصاصی بود و کیفیت بسیار خوبی داره
کیفیت سرور ها هم تا الان خوب بوده
موردی که برای بنده جالب بود ، برای این پروژه مجبور به تهیه سرور از ایران هم شدم ، نکته جالب اینه که سرور با اینکه از کانادا بسیار دور هست ( از لحاظ در مسیر قرار گرفتن روتر های مختلف ) بسیار خوب می تونم دانلود کنم
مورد بعدی پیگیری خیلی ساپورت خوب دیتا سنتر بود ، یعنی برای آپگرید سخت افزاری باید سرور رو خاموش می کردند ، بارها این مورد رو گوش زد کردند که فراموش نکردید ؟ (خیلی جالب بود با اینکه جواب نداده بودیم ولی باز پیگیر بودند )
سرور رو آپگرید سخت افزاری که کردند پیگیر این بودند که ببینید مشکلی پیش اومده یا نه .
تایم دقیق خاموش کردن رو خواستن مشکل رو به خوبی حل کردند
سوالات و مشکلات رو به سرعت جواب می دادند ، این در نظر می اومد که کسی اونجا تنها برای سرور شما داره کار می کنه
پنلی که شرکت در اختیار ما گذاشته بود بسیار جالب بود ، تایم دقیق ست آپ ، آی پی ها ، گراف پهنای باند ، ریبوت و پورت رو کامل نشون می داد

این مورد بسیار خوب هست ، بدون واهمه از ایرانی بودن بشه از سرویسی استفاده کرد ، ترس از اینکه متوجه بشند ایرانی هستید. احترام متقابل برای شما قائل بشند.

این تاپیک در صورت پیش اومدن اتفاق های تازه به روز می شه
چون ديدم اسم نماينده تو پنل هست اين سوال رو ميپرسم
آيا به جز شما نماينده ديتاسنتر هم به ديتاي شما دسترسي داره و همينطور اين پنل هم دسترسي دارند؟
ممنون