والا من فروشندش رو نمیشناسم و نمیدونم این ملت این سیستم رو از کجا میران نصب میکنن یه قالب آجاکس بیشتر نیست نال شدش البته- اصلشو هم نداشتم که تست کنم ببنم به صورت آنلاین هاست و دامنه میسازه یا نه - یا ریسلر و غیره - بعدشم در جواب کسی که کیفیت سایت شرکت ما رو میگه پایین هست شاید سلیقه شخصی من اینطور باشد که یه صفحه خالی بزارم یا وردپرس یا هر چیز دیگیری دلیل نمیشه عزیز این که 1- شماره دو وقتی بعد از نصب وردپرس الکسا پایین اومده . و بیشتر بازدید کننده دارم چرا برم فلان چیز نصب کنم که غیر از زرق و برق چیز مفیدی نداره (درکل میگم ) بعدشم کیفیت به صفحه اول سایت نیست شما هر چیزی که نیاز داری توی سایت من میتونی تست بزنی اگر کمبودی بود اعلام کنید از خرید . پشتیبانی . و غیره و در ضمن کلمه که گفتید بی کیفیت هستید رو بگم مشتری هاستینگ که اصلا ما نداریم به اون صورت و اگر هم باشه روی این سرو ر سایت ما نیست میتونید آپتایم رو نگا کنید . کیفیت رو شما نباید نظر بدید مشتری هامون باید بگن اگر همه چیز نداشته باشیم کیفیت داریم (پشتیبانی ) در صورتی نیاز میشه که شما در کیفیت کار دچار مشکل باشی ولاغیر هم اکثرا در کمتر از یک ربع جوابگوی هر گونه ایمیلی بودم ام موفق باشید جمیعا و ختم الصلوات