به نام خدا
سلام
من یک مکان برا شرکت دارم و پول کافی برای راه اندازی هاستینگ وقتی حساب می کنم می بینم که هزینه های ماهانه ی سرور میشه حدود 600 تومن (اس اس دی / لایت اسپید / whmcs لایسنس دار / سی پنل سرور اختصاصی) و مثلا 400 تومن هم واسه تبلیغ بزارم میشه 1 میلیون ماهانه که سالی میشه 12 تومن. تا اینجا مشکلی نیست. ولی وقتی حساب می کنم می بینم 240 گیگ میشه 240 تا یک گیگی که هر گیگ اش با هزینه های بالا واسه من سالی در میاد 50 هزار تومان. حالا اگه من بیام این رو هر گیگ رو بفروشم مثلا 80 تومن (که خیلی قیمت بالاست به نظر خود من) میشه سالی حدودا 19 میلیون و وقتی این مبلغ رو از 12 میلیون هزینه کم می کنم میشه سالی 7 میلیون که واسه هر ماه میافته 580 هزار تومان. حالا من هزینه ی دو تا کارمند پشتیبان، هزینه ی مکان شرکت و... رو حساب نکردم. چطور میشه این مبلغ زیاد باشه؟ اگه قیمت رو ببرم بالا فروش کاهش پیدا می کنه چیکار کنم؟
با تشکر
اپدیت: دوستان اخیرا متوجه شدم که نسخه کرک شده whmcs و لایت اسپید هم موجودهمی خواستم بپرسم که ایا همکاران از اینها استفاده می کنند که می تونند سود کنند؟ اخه این کار مگه رسما د=ز=دی حساب نمیشه؟! درسته این کار؟!