-
January 16th, 2014, 20:57
عضو دائم
پاسخ : یک کار خوب حتی با در آمد پایین اما ثابت؟؟
والا ما هر کی رو آوردیم سر کار دو ماه نشده زن گرفته از کار بیرون آمده..نمیدونم جریان چیه.همه کار رو واسه زن گرفتن میخوان. ببین برادر من اگر دنبال کار موقتی هستی بیخیال نت و. شو. برای موفقیت در نت و کسب و کار خیلی چیزها باید یاد بگیری..یعنی اولش چند سالی باید از جیب خرج کنی و سرمایه بزاری تا بفهمی چی به چی هست.اگر نمیتونی همچین وقت و سرمایه ای رو بزاریبیخیال نت شو.
فروشگاه شما رو دیدم.واقعا شما انتظار داری گارفیلد 1 رو که چند ساله همه روزه داره شبکه های مختلف تکرارشو نشون میده و بچه نگاه نمیکنه مردم بیان 3000 تومان پول بدند و با 7 هزار تومان هزینه پست بخرندش؟ این حرف من مثال بود.فروشگاه اگر میزنی چیزی بزنم دم دست مردم نباشه.چیزی بزن جنسی بزار مشتری بیاد طرفش..نه اینکه برید نمایندگی فروشگاه های داغان دیگران را بگیرید یا جنسهای انباری رو بزاری فروش!
نظر من اینه.. یک پیک نیکی - یک ماهی تابه-کمی روغن.. یک فلافلی دم در خونتون بزن.( حالا بقیه میان گیر میدن بهم)
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014 20:57
# ADS
-
January 16th, 2014, 20:59
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
studio
استارتر عزیز انجمنت دانه بک آپ انجمنتو چند می فروشی با قالب
در حال انتقال سرور هستیم و فروشی نیست بزرگوار...
-
-
January 16th, 2014, 21:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta
والا ما هر کی رو آوردیم سر کار دو ماه نشده زن گرفته از کار بیرون آمده..نمیدونم جریان چیه.همه کار رو واسه زن گرفتن میخوان. ببین برادر من اگر دنبال کار موقتی هستی بیخیال نت و. شو. برای موفقیت در نت و کسب و کار خیلی چیزها باید یاد بگیری..یعنی اولش چند سالی باید از جیب خرج کنی و سرمایه بزاری تا بفهمی چی به چی هست.اگر نمیتونی همچین وقت و سرمایه ای رو بزاریبیخیال نت شو.
فروشگاه شما رو دیدم.واقعا شما انتظار داری گارفیلد 1 رو که چند ساله همه روزه داره شبکه های مختلف تکرارشو نشون میده و بچه نگاه نمیکنه مردم بیان 3000 تومان پول بدند و با 7 هزار تومان هزینه پست بخرندش؟ این حرف من مثال بود.فروشگاه اگر میزنی چیزی بزنم دم دست مردم نباشه.چیزی بزن جنسی بزار مشتری بیاد طرفش..نه اینکه برید نمایندگی فروشگاه های داغان دیگران را بگیرید یا جنسهای انباری رو بزاری فروش!
نظر من اینه.. یک پیک نیکی - یک ماهی تابه-کمی روغن.. یک فلافلی دم در خونتون بزن.( حالا بقیه میان گیر میدن بهم)

شارژ گوشی چی؟
فروشگاه 19
-
-
January 16th, 2014, 21:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ne&in
در حال انتقال سرور هستیم و فروشی نیست بزرگوار...
ماهی 80 تومان می دم براتون و می خوام برای من کار کنی تنها کارت اینکه روی سایت جامعه علمی و مجازی ما باشی و روزانه تعدادی پست ارسال کنی حداقل 10 تا 15 پست آموزشی
آموزش خواستی براتون می دیم شروع کنی
مایل بودی پخ کنید .
جامعه علمی و مجازی آکو
تجمع دانشجویان کنکوری و مشاوره رایگان
www.aconet.ir
-
تعداد تشکر ها از studio به دلیل پست مفید
-
January 16th, 2014, 21:04
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
studio
ماهی 80 تومان می دم براتون و می خوام برای من کار کنی تنها کارت اینکه روی سایت جامعه علمی و مجازی ما باشی و روزانه تعدادی پست ارسال کنی حداقل 10 تا 15 پست آموزشی
آموزش خواستی براتون می دیم شروع کنی
مایل بودی پخ کنید .
باید چی بلد باشیم؟
-
-
January 16th, 2014, 21:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
delta

داش کار درست درمون سراع داری مارو بی نصیب نزار
پوکیدیم تو خونه
-
-
January 16th, 2014, 22:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Ne&in
باید چی بلد باشیم؟
خیلی ساده
به دنبال مطالب اموزشی درزمینه کنکور و حوزه مربوطه و نیز رشته های دانشگاهی در گرایش های کاردانی - کارشناسی و دکتری می گردی مطالب مناسب اموزشی با ذکر منبع در انجمن سایت و خود سایت قرار می دهید .
عرض کردم روی 15 مطلب آموزشی که برات تشریح می کنم این 15 تا قراره چه نوع مطلبی باشه
بقه کارها را هم من می کنم
مشکلی هست بگین
جامعه علمی و مجازی آکو
www.aconet.ir
-
تعداد تشکر ها از studio به دلیل پست مفید
-
January 17th, 2014, 16:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Ne&in
من خودم واسه همراه اول میرم ازسایت خودش میخرم.ایرانسل هم همینطور.جدیدا هم که کد دادند با گوشیتم میتونی بخری.یکی دوتا سایت فروش شارژ موفق بودند آن هم اولینا بودند بقیه الکی وقت میپوکونن..شما برای فروشگاه و فروش خوب نیاز اول به یک سایت داری.یک سایت دانلود بزن برای موبایل.بعد فروشگاهشو هم بزن..ولی بازم میگم اگر وقت و پول و.. نداری نیا تو کار..ماها رو نبین تو نت داریم کار میکنیم ماها عمرمون رو گذاشتیم پای نت یک چیزی یاد گرفتیم داریم ازش نون در میاریم.خدایی اینقدر وقتم رو گذاشتم پای نت الان به جاش کتابامو خونده بودم الان آنور آب بقل بیل گیتس چایی میخوردم!!

نوشته اصلی توسط
Azad Web
داش کار درست درمون سراع داری مارو بی نصیب نزار

پوکیدیم تو خونه
نون خشکی - تخلیه چاه - آب حوض کشی - لوله باز کنی - رو راست گفتم بهت بدون سرمایه همینا هم نمیشه دیگه تهش رو خودت بخون!
-
-
January 17th, 2014, 16:44

نوشته اصلی توسط
delta
نون خشکی !
نون خشکی نیازبه سرمایه داره
-
-
January 17th, 2014, 17:00
عضو جدید
کلا تاپیکو به انحراف کشوندید این تاپیک بسته بشه عالی میشه
جامعه علمی و مجازی آکو
www.aconet.ir
-