-
January 9th, 2014, 21:37
راه اندازی Server Reboot با کمک SMS
با سلام
یک برنامه تهیه کردم جهت ریبوت کردن سرور به کمک SMS که قابلیت اتصال به VMWare و WHMCS را هم دارد و کاربر شما می تواند تنها با ارسال پیام
reset 10.10.10.10
سرور خود را ریست کند.
فقط با توجه به اینکه پنل های اسمسی مختلفی وجود دارد اگر کسی لازم داره با من تماس بگیره تا براش راه اندازی کنم.
با تشکر
-
تعداد تشکر ها از UGP به دلیل پست مفید
-
January 9th, 2014 21:37
# ADS
-
January 9th, 2014, 22:04
پاسخ : راه اندازی Server Reboot با کمک SMS
چه ایده جالبی . لطفا دمو بذارید
-
-
January 9th, 2014, 23:39
عضو انجمن
به kvm هم میتونه وصل بشه؟
-
-
January 9th, 2014, 23:55
عضو انجمن
این ماژول واقعا نیاز هست
آیا با همه پنل های اس.ام.اس میشه فعال و انجام داد؟ یا پنل اس.ام.اس باید ویژگی خاصّی داشته باشه؟
اگر امکانش هست دمو و هزینه رو هم بگین.
-
-
January 10th, 2014, 05:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
UGP
با سلام
یک برنامه تهیه کردم جهت ریبوت کردن سرور به کمک SMS که قابلیت اتصال به VMWare و WHMCS را هم دارد و کاربر شما می تواند تنها با ارسال پیام
reset 10.10.10.10
سرور خود را ریست کند.
فقط با توجه به اینکه پنل های اسمسی مختلفی وجود دارد اگر کسی لازم داره با من تماس بگیره تا براش راه اندازی کنم.
با تشکر
اگر اینطور که میفرمایید باشه بسیار عالی است.
ممنون میشم اطلاعات تماستون رو بدید جهت راه اندازی سرویس.
-
-
January 10th, 2014, 06:57
-
-
January 10th, 2014, 07:36
یک مشکل بسیار بزرگی این جا هست دوست عزیز اینکه اگر کسی رنج آی پی سرور اصلی رو داشته باشه که معمولا همه دارند طرف میتونه با ارسال یک رنج آی پی بزنه کل ماشین های سرور رو خاموش کنه.!
به نظر من باید حتما یک پسورد نیز برای هر سرور در نظر گرفته بشه که در سامانه پیامک برای مثال برای ریبوت فلان سرور این پسورد همراه اس ام اس باید ارسال بشه..!
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها ازYas-Host به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2014, 09:35
سلام
1- در مورد دمو خب من چی بدم که بشه دمو شما از کحا می فهمید سرور کی من گفتم ریست شده؟؟
2- این سیستم می تواند هم به صورت StandAlone و هم به صورت ماژل WHMCS کار آیی داشته باشه.
3- هزینه با توجه به اینکه سیستم پیامکیتون چیه متفاوت خواهد بود (باید سیسم دریافت پیام به صورت API باشه)
4- من شماره مشتری را با شماره اسمس دریافتی مطابقت می دهم اگر یکی بود ریست میشه در غیر این صورت ریست نمیشه می تونم رمز هم بذارم مشکلی ندارد.
5- برای KVM هم میشه راه اندازی کرد. (کلا توانایی راه اندازیش را دارم)
6- برای دریافت جزییات با من درتماس باشید (پیام شخصی یا ایمیل ugp.iran at gmail.com )
-
-
January 10th, 2014, 13:33
سلام
لطفا مبلغ حدودی مورد نظر رو ارسال کنید
-
-
January 10th, 2014, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
UGP
سلام
1- در مورد دمو خب من چی بدم که بشه دمو شما از کحا می فهمید سرور کی من گفتم ریست شده؟؟
2- این سیستم می تواند هم به صورت StandAlone و هم به صورت ماژل WHMCS کار آیی داشته باشه.
3- هزینه با توجه به اینکه سیستم پیامکیتون چیه متفاوت خواهد بود (باید سیسم دریافت پیام به صورت API باشه)
4- من شماره مشتری را با شماره اسمس دریافتی مطابقت می دهم اگر یکی بود ریست میشه در غیر این صورت ریست نمیشه می تونم رمز هم بذارم مشکلی ندارد.
5- برای KVM هم میشه راه اندازی کرد. (کلا توانایی راه اندازیش را دارم)
6- برای دریافت جزییات با من درتماس باشید (پیام شخصی یا ایمیل ugp.iran at gmail.com )
ایده جالبیه که اگه شماره درخواست کننده مطابقت داشت فقط دستور انجام بشه نیازی هم به پسورد نیست.
-
تعداد تشکر ها از irangate به دلیل پست مفید