-
April 23rd, 2009, 03:51
عضو جدید
اسپانسر برای پروژه متن باز
با سلام.
سایت MybbHelp.ir در نظر دارد اقدام به آماده سازی یک توزیع بهینه از نرم افزار انجمن ساز رایگان و متن باز MyBB نماید.
جهت انجام این کار، نیاز به نصب برنامههایی همچون svn میباشد. لذا چنانچه تمایل به همکاری در این پروژه متن باز دارید، میتوانید با تامین VPS مورد نیاز، اسپانسر مالی این پروژه باشید و ما نیز مفتخر خواهیم شد که در سایهی این همکاری، به جامعه مجازی فارسی زبان خدمات نماییم.
جهت انجام این پروژه، نیاز به تجهیزات سخت افزاری خاصی نیست و در حقیقت کمترین میزان منابع سرور، جهت شروع پروژه کافی خواهد بود.
ایمیل سایت: info@mybbhelp.ir
-
-
April 23rd, 2009 03:51
# ADS
-
April 23rd, 2009, 19:16
مدیر کل
پاسخ : اسپانسر برای پروژه متن باز
پروژه شما چه مدت طول میکشه؟
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
April 23rd, 2009, 19:37
عضو جدید
تصمیم داریم یک توزیع مجزا از برنامه مذکور منتشر کنیم و بنابراین تا زمانیکه امکان افزودن قابلیتهای جدید به برنامه وجود داشته باشد، نسخههای جدید تر را آماده و منتشر خواهیم کرد.
اگر در ابتدای تیر ماه، svn آماده باشد انشاءالله تا پایان شهریور ۸۸ اولین نسخه از توزیع جدید را منتشر میکنیم. با توجه به اینکه این توزیع جدید، برای استفاده کاربران فارسی زبان بهینه میباشد، پیشبینی میکنم در اولین نسخه خود نیز مورد استقبال کاربران واقع شود.
در صورتیکه نمیتوانید ریسک این همکاری را بپذیرید، لطفاً هزینه تهیه vps ای که مشخصات آن را نوشتم براورد نمایید.
با سپاس فراوان.
-
-
April 23rd, 2009, 19:57
مدیر کل
با من یه تماس تلفنی بگیر
من کمکت میکنم
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.
ارتباط مستقیم با من :
-
-
May 10th, 2009, 17:07
با من تماس بگرید یا یه شماره تلفنی یا ID بدید تا خودم با شما تماس بگیرم
ID من: john_d292
-
-
May 10th, 2009, 21:50
عضو انجمن
-
-
May 10th, 2009, 22:09
تیم ما هم خواستار کمک به شما هست ...
با ما تماس بگیرید :
0281-3789651
موفق و پیروز باشید.
-
-
May 10th, 2009, 22:23
مدیر کل
من چند وقت پیش گفتم باهام تماس بگیرید
خبری ازش نشد
ارتباط مستقیم با من :
-
-
May 10th, 2009, 22:27

نوشته اصلی توسط
M4$T3R
من چند وقت پیش گفتم باهام تماس بگیرید
خبری ازش نشد
به نظرم ساعت 10:30 شب هست!
فردا حتما" تماس میگیرن!
الان هیچ دفتر ... یا شرکت یا ... باز نیست!
( اون هایی که شماره تماس دادن البته ...)
حتما" پیش خودشون اینجور فکر کردن ...
شایدم...:balloon:
-
-
May 10th, 2009, 22:49
مستر عزیز 20 روز پیش از ایشون خواسته که باهاش تماس گرفته بشه ... احتمالا پیدا کردن هاست مورد نیازشونو....
-
-
May 10th, 2009, 22:58
خوبه ...
خداروشکر که کارشون راه افتاد ...
امیدوارم تو کارشون موفق باشن....
-