-
January 4th, 2014, 23:50
عضو انجمن
پاسخ : مقایسه سخت افزار های SuperMicro , Dell, Hp
البته فراموش کردم غول های شرکت Sun رو اسم ببرم.
سال گذشته به سمینار سان دعوت شدم ، ماجرا از معرفی یک کار عظیم Data mining و بانک اطلاعاتی پمپ های بنزین و مجموعه فروشگاه های ابوظبی پترولیوم بود و رک های Sun X3 , X4 رو معرفی می کردن ! وحشتناک شاخدار بود. البته هر رکش با خرت و پرتهاش 150.000 دلار بود. خلاصه واقعاً حیف بود اسم نیاد ازش. ترنزکشن هاشون درروز حدود 400 میلیون بود که باید آرشیو 3 سالشون رو نگه میداشتن و به دلایل مالی و امنیتی آنلاین همیشه در دسترسشون بود. این رک ها دقیقاً طراحی شده بودن برای دیتابیس . الان آمازون کلاود هم از همین تکنولوژی استفاده میکنه.
-
تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید
-
January 4th, 2014 23:50
# ADS
-
January 5th, 2014, 00:26
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیز من.
برند های دیگه ای که سرور ارائه میدن اینهاست :
IBM , Fujitsu , Nec, Acer , Intel, Lenovo, Oracle, Cisco
که به نظر میاد بیشترین سهم بازار متعلق به IBM, Dell , Hp و سوپر مایکرو هستش.
من شخصاً تجربه کار کردن با سرور های IBM, Dell, Fujitsu, HP رو داشتم. بیشترین علاقه شخصی من به برند دل هست اول چون خدایی راندمان خیلی خوبی زیر کار داره اما لوازم جانبی کلاً تعطیله. فوجیتسو هم یک سرور دارم تو دیتا سنتر آمریکا ، با اینکه پروسسور AMD روشه اما خدایی بیچاره عالی کار کرده تا الان و آخ نگفته تو این 4 سال. انتخاب سرور ایرانم هم اچ پی هستش چون همه چیزش اینجا هست. IBM هم سرور بی دردسریه البته چون قدیمیه یکم انتظار زیادی ازش ندارم.
خیلی ممنون از توضیحات کاملتون.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
January 5th, 2014, 00:35
عضو انجمن
موضوع تاپیک و پست اول نشون میده خودتون به نوعی جواب سوالتون رو میدونید .
براساس کیفیت سخت افزار همان طور که خودتون در عنوان تاپیک به ترتیب
SuperMicro , Dell, Hp رو معرفی کردید دقیقا به همین شکله . اما جمع کردن سرور توسط خود شخص به نظرم بهتر هست . موفق باشید .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
January 5th, 2014, 01:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
موضوع تاپیک و پست اول نشون میده خودتون به نوعی جواب سوالتون رو میدونید .
براساس کیفیت سخت افزار همان طور که خودتون در عنوان تاپیک به ترتیب
SuperMicro , Dell, Hp رو معرفی کردید دقیقا به همین شکله . اما جمع کردن سرور توسط خود شخص به نظرم بهتر هست . موفق باشید .
دقیقاً من چون جواب رو میدونم اینجا نوشتم که نظرم رو با دوستان دیگه share کنم تا دوستان هم نیم نگاهی به این تاپیک داشته باشن و در تصمیم گیریشون کمک باشه.
خیلی با جمع کردن توسط خود شخص موافق نیستم. چون شرکت هایی مثل اچ پی و دل و ... قطعاً بخشهای R&D دارن و کارشون حساب داره و نحوه چیدن سخت افزارهاشون کنارهم باید بهتر باشه. چون هم دسترسی به منابع بیشتری دارن هم بین شرکت های بزرگ روابط خوبی برقراره که نیاز همدیگه رو برطرف کنند. البته در شرایطی که بحث هزینه وسط باشه طبیعتاً سرورهایی که شخصی جمع بشه ارزون تر در میاد اما از لحاظ راندمان فکر نمی کنم به پای برند دار ها برسه.
پیروز باشید.
-
تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید
-
January 7th, 2014, 17:25
-
-
January 7th, 2014, 18:06
عضو انجمن
بحث بهترین به تنهایی معنی نداره، باید ببینید چه کسی قرار هست هزینه رو پرداخت کنه و تیم پشتیبانی فنی با چه سرورهایی تجربه داره، دوستان ما تو استرالیا در یک شرکت بزرگ مخابراتی کار میکنن که چندین دیتا سنتر چند هکتاری دارن. و هر کدوم از این دیتا سنترها یک برند هست، دوتا hp و یکی ibm و تیمهای پشتیبانی مسلط هستند روی نرمافزار و سخت افزارها برای مدیریت این سرورها. در ایران hp و supermicro ما داشتیم و از هر دو هم راضی بودیم، supermicroچون هارد sata معمولی میخوره برای یک سری از راه کارها بهتر و کم هزینه تر هست. ولی رم و cpu در هر دو سرور یک قیمت هست.
-