سلام دوستان
من مدت زیادی دنبال سایتی بودم که بتونم از دامنه .ir هوایز (whois) بگیرم که جوابهاش مطمئن و درست باشه و بالاخره با وب سایت بهسازان هاست آشنا شدم که مثل اینکه توی کار طراحی سایت هم خیلی حرفه ای هستن.
آدرس سایت اینه: www.behsazanhost.com
سلام دوستان
من مدت زیادی دنبال سایتی بودم که بتونم از دامنه .ir هوایز (whois) بگیرم که جوابهاش مطمئن و درست باشه و بالاخره با وب سایت بهسازان هاست آشنا شدم که مثل اینکه توی کار طراحی سایت هم خیلی حرفه ای هستن.
آدرس سایت اینه: www.behsazanhost.com
چه جالب! whois دامنه های آی آر مگه از جاهای مختلف فرق داره؟
بهترین سایت nic.ir هست
کلا کسانی که طراحی وب حرفه ای می کنن whois هم خوب می گیرن :D شوخی
اره راست می گه
منم دیدم فرق کنه
ولی خب معتبرترین جا http://www.whois.nic.ir هست
(اینکه می گم دیدم فرق کنه سر هویز با برنامه از سرورشون بود با نتیجه از ادرس بالا که ادرس بالا معتبر تره)
بروبچ اینجا توی مچ گیری استادند ، مواظب باش تبلغیات تابلو نکنی![]()
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سایتی که من معرفی می کنم سایت whoiser.ir هست...
هم الکسا سایت رو نشون میده هم هویز
ببینید و پشیمون نشید
به دلیل آبدیت نشدن آنلاین دامنه های ایران بله فرق میکنه مکان های مختلف
ولی اینکه بهترین جا کجاست
شک نکنید
همون نیک دات آی از هست
بله درسته نیک واسه دامنه های مخصوص ایرانه ولی اگه سایتی سیستم هویز داره از همین سیستم اطلاعات رو دریافت می کنه و از خودش در نمیاره... سیستم xml برای گرفتن هویز دامنه .ir از سایت whois.nic.ir هست و همه سایت ها از این منبع استفاده می کنند و تمام درخئاست ها را به آن می فرستند و موضوع بروز شدن یا بروز نبودن مطرح نیست... هرچی نیک بگه تو بقیه سایت ها هم همونه....
الان مثلا سایت whoiser.ir از 80 مرجع استفاده می کنه که واسه دامنه های مختلف فرق می کنه و دامنه .ir از همان whois.nic.ir اطلاعات رو آنلاین میگیره....
بله درسته و این موضوع به کد نویسی سایت برمیگرده..... که البته خودم شاهد این خطاها در سایت های مختلف بودم.
ولی در کدنویسی سایت whoiser.ir تمامی تلاشم بر مبنای استاندارد های nic بوده و تابحال چنین مشکلی پیش نیومده....
اکنون هم در حال تست سامانه جدید ثبت آنلاین دامنه هستم که به صورت اختصاصی آماده شده و از اسکریپت های آماده استفاده نشده...
در هر صورت تلاش ما بهبود امکانات سایت هست...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)