صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 39101112131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 147

موضوع: 100 میلیون سرمایه

عضو انجمن i-Power آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    287
    تشکر تشکر شده 
    884
    تشکر شده در
    552 پست

پیش فرض پاسخ : 100 میلیون سرمایه

با سلام،

1) بذارید بانک سود بگیرید

2) Co-Location کنید، برای فروش سرور نیز قسمتی از 100 میلیون رو صرفا جهت تبلیغ اختصاص بدید

> با سروری که تهیه کردید بخشی هاستینگ و بخشی برای مجازی سازی استفاده کنید

4) رک بگیرید و سرور اختصاصی اجاره بدید ( ممکن هست از این مبلغ بیشتر بشه ) با دیتاسنتر قرار داد ببندید

نظرهای فوق در بخش سرور هست، البته در بسیار شغل های دیگر نیز می تونید سرمایه بذارید،
    به دلیل اینکه مهندس it هستید در این رشته با این مقدار سرمایه در شاخه های فوق حرکت کنید.

پیشنهاد: البته بعد دیگر نیز می تونید در نظر بگیرید،برید کلاس های سازمان مدیریت صنعتی همانند MBA و چندین کلاس دیگر شرکت کنید.

یا حق

2. تعداد تشکر ها از i-Power به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_it نمایش پست ها
    دوستان عزیز شما چرا اینقدر منحرفید ! بله بالای 100 میلیون تومن ! حرف بدی و یا اشتباهی زدم ؟ ما ایرانی ها فقط بلدیم به یک دیگر گیر بدیم و به جای نظر دادن فقط اسپم بدیم و حرف های بس بی ارزش بزنیم !
    بنده گفتم بالای 100 تومن ! نگفتم 100 تومن ! بهتره اول فکر کنیم اندیشه کنیم بعد جواب بدیم !
    فکر کنم جوابتون رو داده باشم
    موفق باشید
    قصد بی احترامی به شما رو نداشتم عزیزم
    اما زدن دیتاسنتر بحث قیمتش اصلا در حد 100 تومن و این حرفا نیست
    مثل خودتون بگم: بیایم دست از کلیشه ای حرف زدنو ، یکی میاد یه چی میگه حالا همه تو همه تاپیکا همونو میگن برداریم
    ممنون شما هم موفق باشید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    291
    تشکر شده در
    158 پست

سلام
    خدمت تمام اساتید بزرگوارم
    این تاپیک را از اولین تا آخرین صفحه خواندم ، چند تا نکته می خواهم بنویسم که امیدوارم به کسی برنخوره ، چون مستقیم کسی رو زیر سوال نمی برم.
    خوب اول از دوستانی شروع کنم که اومدن مشاغل دیگه ای غیر از هاستینگ پیشنهاد دادند.بعضی هاشون هم گفتند که حدود 8 ساله توی این کار هستند ، همکارهای من اگر بد است چرا مانده اید؟ فکر نمی کنید 8 سال برای ادامه و تست یک شغل زمان زیادی است؟ اسم کسی که می داند شغلی سود ندارد و ادامه می دهد چی بذاریم؟
    از قدیم گفتند هر کسی را بحر کاری آفریدند ، اونایی که هاستینگ سود نمیده براشون ، امروز عاجزانه تقاضا دارم این کار رو رها کنند و با رفتنشون به ماها که سود خوبی برمیداریم کمک کنند تا بازار را دست متخصصان نگه داریم ، و بیشتر سود کنیم.
    دومین حرف من با عده زیادی است که خلاقانه پیشنهاد دادند پول را در بانک بگذاریم ، دوستان خوبم ، یه آدم زدنگ پولش رو توی بانک نمی خوابونه ، بلکه میره از بانک پول هم میگیره (وام سرمایه در گردش برای شرکتش) ، هر وقت پیرمرد شدید و دیگه نای راه رفتن و فعالیت نداشتید اون موقع شاید یکی از گزینه ها بانک باشه

اما پیشنهاد من برای دوست خوبمون که 100 میلیون می خواهند از کسی بگیرند و ریش و آبرو گرو بذارند که هم خودشون رو و هم اون سرمایه گذار رو به سود برسونند.!!!!

دوست عزیز
    هر کاری رو اگر درست مدیریت کنی جواب میگیری ، ما شرکت کم نداریم که در زمینه هاستینگ و سرور و ... موفق شده اند ، مثل خود ما
    یه کار پر سود هم که خود من شروع کردم و سرمایه گذاری هم کردم ، کار بازی آنلاین هست.شما میتونی با سرمایه ات در این کار نیز وارد بشی ، حتی میتونی دیتا سنتر هم بزنی ، چرا با صد میلیون نشه ، شما بیا صد شما بذار ، صد من میذارم ، دو نفر دیگه هم صد میذاریم ، با چهارصد دیگه میشه زد دیتاسنتر هم
    در ضمن به تمام دوستان چه با تفکرات مثبت چه با تفکرات منفی که در این تاپیک شرکت کرده اند

بیایید با ما کار کنید ، بهتون یاد میدیم که این کسب و کار چطوری سود میده ، اینم عیدی من به شما پیشاپیش (عیدی نوروز) که تا اون موقع یه تکونی به اوضاع کارتون و افکارتون بدید و سال نو را با شادی و درآمد شروع کنید.

راز موفقیت هم دوام آوردن است ، از اسب های غرور پیاده بشید و به جای هزار تا هاستینگ داخل منزلی و به قول دوستمون زیر شلواری با هم یه برند خوب دایر کنید و نه تنها بازار ایران بلکه افغانستان و پاکستان و ترکیه و بازار بکر باکو را هم در دست بگیرید.

هر کسی هم دوست داشت من شمارمو میذارم ، نفر اول این تیمی که پیشنهاد دادم خود من بسم الله

شماره من 09375443163

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    162
    تشکر تشکر شده 
    172
    تشکر شده در
    128 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
    قصد بی احترامی به شما رو نداشتم عزیزم
    اما زدن دیتاسنتر بحث قیمتش اصلا در حد 100 تومن و این حرفا نیست
    مثل خودتون بگم: بیایم دست از کلیشه ای حرف زدنو ، یکی میاد یه چی میگه حالا همه تو همه تاپیکا همونو میگن برداریم
    ممنون شما هم موفق باشید
    سپاس از شما
    ولی بنده نگفتم 100 تومن ! گفتم بالا 100 تومن
    مهم نیست همه یه حرفایی میزنن
    همه سوتی میدن
    هیچ کس کامل نیست !
    بیایم به هم کمک کنیم و فرهنگ سازی انجام بدیم و سپاس فراوان از دوست عزیزمون sarinainc

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    380
    تشکر شده در
    208 پست

کلا فکر کنم انجمن داره به فنا میره شده مثل یاهو هر کسی خوشش بیاد اصلاً کاری نداره موضوع چیه اون وسط دعوا راه میندازه انگار داره چت می کنه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    380
    تشکر شده در
    208 پست

این بنده خدا خیلی وقت پیش گفت دوست داره نسبت به علاقش بزنه تو کار هاستینگ

عضو انجمن reza* آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,517
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarinainc نمایش پست ها
    سلام
    این تاپیک را از اولین تا آخرین صفحه خواندم ، چند تا نکته می خواهم بنویسم که امیدوارم به کسی برنخوره ، چون مستقیم کسی رو زیر سوال نمی برم.
    خوب اول از دوستانی شروع کنم که اومدن مشاغل دیگه ای غیر از هاستینگ پیشنهاد دادند.بعضی هاشون هم گفتند که حدود 8 ساله توی این کار هستند ، همکارهای من اگر بد است چرا مانده اید؟ فکر نمی کنید 8 سال برای ادامه و تست یک شغل زمان زیادی است؟ اسم کسی که می داند شغلی سود ندارد و ادامه می دهد چی بذاریم؟
    از قدیم گفتند هر کسی را بحر کاری آفریدند ، اونایی که هاستینگ سود نمیده براشون ، امروز عاجزانه تقاضا دارم این کار رو رها کنند و با رفتنشون به ماها که سود خوبی برمیداریم کمک کنند تا بازار را دست متخصصان نگه داریم ، و بیشتر سود کنیم.
    دومین حرف من با عده زیادی است که خلاقانه پیشنهاد دادند پول را در بانک بگذاریم ، دوستان خوبم ، یه آدم زدنگ پولش رو توی بانک نمی خوابونه ، بلکه میره از بانک پول هم میگیره (وام سرمایه در گردش برای شرکتش) ، هر وقت پیرمرد شدید و دیگه نای راه رفتن و فعالیت نداشتید اون موقع شاید یکی از گزینه ها بانک باشه

اما پیشنهاد من برای دوست خوبمون که 100 میلیون می خواهند از کسی بگیرند و ریش و آبرو گرو بذارند که هم خودشون رو و هم اون سرمایه گذار رو به سود برسونند.!!!!

دوست عزیز
    هر کاری رو اگر درست مدیریت کنی جواب میگیری ، ما شرکت کم نداریم که در زمینه هاستینگ و سرور و ... موفق شده اند ، مثل خود ما
    یه کار پر سود هم که خود من شروع کردم و سرمایه گذاری هم کردم ، کار بازی آنلاین هست.شما میتونی با سرمایه ات در این کار نیز وارد بشی ، حتی میتونی دیتا سنتر هم بزنی ، چرا با صد میلیون نشه ، شما بیا صد شما بذار ، صد من میذارم ، دو نفر دیگه هم صد میذاریم ، با چهارصد دیگه میشه زد دیتاسنتر هم
    در ضمن به تمام دوستان چه با تفکرات مثبت چه با تفکرات منفی که در این تاپیک شرکت کرده اند

بیایید با ما کار کنید ، بهتون یاد میدیم که این کسب و کار چطوری سود میده ، اینم عیدی من به شما پیشاپیش (عیدی نوروز) که تا اون موقع یه تکونی به اوضاع کارتون و افکارتون بدید و سال نو را با شادی و درآمد شروع کنید.

راز موفقیت هم دوام آوردن است ، از اسب های غرور پیاده بشید و به جای هزار تا هاستینگ داخل منزلی و به قول دوستمون زیر شلواری با هم یه برند خوب دایر کنید و نه تنها بازار ایران بلکه افغانستان و پاکستان و ترکیه و بازار بکر باکو را هم در دست بگیرید.

هر کسی هم دوست داشت من شمارمو میذارم ، نفر اول این تیمی که پیشنهاد دادم خود من بسم الله

شماره من 09375443163
    دوست عزیز متاسفانه اوضاع جامعه به شکلی هست که اگه زمین بخوری و سرمایت رو از دس بدی جبرانش خیلی سخت میشه . برای همین به کسانی که ترجیح میدن به اصطلاح آهسته و پیوسته برن جلو حق داد . شاید با 100 میلیون سرمایه بشه ماهی به راحتی 7-8 تومن بی برو برگرد سود داشت اما نگرانی از بابت از دست دادن سرمایه باعث میشه به همون 2 تومن بانک اکتفا کنن .

شما آیدی یاهو نداری ؟
    ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
    GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
    امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    54
    تشکر تشکر شده 
    291
    تشکر شده در
    158 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط reza* نمایش پست ها
    دوست عزیز متاسفانه اوضاع جامعه به شکلی هست که اگه زمین بخوری و سرمایت رو از دس بدی جبرانش خیلی سخت میشه . برای همین به کسانی که ترجیح میدن به اصطلاح آهسته و پیوسته برن جلو حق داد . شاید با 100 میلیون سرمایه بشه ماهی به راحتی 7-8 تومن بی برو برگرد سود داشت اما نگرانی از بابت از دست دادن سرمایه باعث میشه به همون 2 تومن بانک اکتفا کنن .

شما آیدی یاهو نداری ؟
    سلام دوست و همکار خوبم
    ممنون که پست منو خوندی و نظرتو جلب کرد.چرا من آی دی یاهو هم دارم seomaster_web
    در مورد ریسک هم کسی که توان ریسک نداشته باشه ، خوب بهتره بره کارمند بشه ، قطعا میدونه که ماهی نزدیک یه تومان بهش میدن ، نیاز به صد میلیون سرمایه گذاری و استرس و ... هم نداره ، تازه بازنشستگی هم داره ، ببین من در پست نوشتم که بیاییم با هم کار کنیم ، خوب وقتی شرکتی تشکیل میشه همه برنامه نویس نیستند ، یکی بازاریابیش خوبه ؛ یکی تخصص سرور و نرم افزار داره ، یکی سخت افزارها رو خوب بلده و ... من پیشنهادم اینه که چه این دوست چه دیگران نیاییم ده بیست میلیون هامونو الکی و تکی هدر بدیم ، بعد بیاییم اینجا مشتری را با قیمت های بچه مدرسه ای خراب کنیم (دیدم کسی که شرکت بوده اما وی پی اس 10 تومانی هم داده ، در تعجبم همه چی به کنار اینا پول آی پی هم نمیگیرند ، چطور سود می کنند؟) من میگم بیایید متحد بشیم ، راه کار رو پیدا کنیم ، بعد سود کنیم و حتی به کشورهای بکر اطراف هم بفروشیم.مثال هم بخوای خود من با کمال صداقت بهت نشون میدم که فروش به کشورهای خارجی برای من چقدر سود داره ، یا اینکه ماهی چقدر این شغل به من درآمد میده ، اونوقت عده ای میان اینجا ناله می کنند که نیست و نمیشه و ...

عضو انجمن dark_7qe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    658 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i-Power نمایش پست ها
    با سلام،

1) بذارید بانک سود بگیرید

2) Co-Location کنید، برای فروش سرور نیز قسمتی از 100 میلیون رو صرفا جهت تبلیغ اختصاص بدید

> با سروری که تهیه کردید بخشی هاستینگ و بخشی برای مجازی سازی استفاده کنید

4) رک بگیرید و سرور اختصاصی اجاره بدید ( ممکن هست از این مبلغ بیشتر بشه ) با دیتاسنتر قرار داد ببندید

نظرهای فوق در بخش سرور هست، البته در بسیار شغل های دیگر نیز می تونید سرمایه بذارید،
    به دلیل اینکه مهندس it هستید در این رشته با این مقدار سرمایه در شاخه های فوق حرکت کنید.

پیشنهاد: البته بعد دیگر نیز می تونید در نظر بگیرید،برید کلاس های سازمان مدیریت صنعتی همانند MBA و چندین کلاس دیگر شرکت کنید.

یا حق
    بنده هم نظرم روی کولو هستش

12. تعداد تشکر ها از dark_7qe به دلیل پست مفید

عضو انجمن dark_7qe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    112
    تشکر تشکر شده 
    864
    تشکر شده در
    658 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sarinainc نمایش پست ها
    سلام

دوست عزیز

شماره من 09375443163
    خیلی از حرف زدنتون لذت بردم.
    ممنون

14. تعداد تشکر ها از dark_7qe به دلیل پست مفید

صفحه 13 از 15 نخستنخست ... 39101112131415 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)