همه می گند مهم هست ! ولی پول براشون مهمتر هست ! دوستانی که با من دارند tucows کار می کنند کیفیت این شرکت رو درک کردند
همه می گند مهم هست ! ولی پول براشون مهمتر هست ! دوستانی که با من دارند tucows کار می کنند کیفیت این شرکت رو درک کردند
Name از سال 95 کار می کنه و بیش از 10 سال تجربه داره Directi هم به همین شکل (از سال 97 کار می کنه) من با هر دو کار کردم Name پنل خوبی داره و من هم تا حالا هیچ تحریمی از Name ندیدم! برای کسانی که فروش دومینشون زیاد هست و خودشون می خوان مدیریت کنن Directi بهتر هست ولی در کل Directi خطاهای زیادی میده که جالب نیست در مورد شرکت Tucows هم تعریفش رو زیاد شنیدم ولی کار نکردم اگر قیمت به این شکل باشه که شما میگید (14) بدرد کاربرهای ایرانی نمی خوره! کاربر ایرانی رو باید 1 ساعت صحبت کنی باهاش که شاید راضی بشه که این بهتر هست (البته اگر باشه) من تقریباً دوسال هست که با name کار می کنم و این مدت هم کاملاً راضی بودمما تجربه خوبی با name و دایرکتی نداشتیم . و هر دو مشکلات زیادی در سیستم فروش و ساپورت دارند . برای همین از این به بعد حاضر هستیم 14 دلار هزینه کنیم برای ثبت دامین هامون در شرکت های معتبر که اولا با ایران مشکلی نداشته باشند دوما ساپورت خوبی داشته باشند . فکر میکنیم شرکت های کانادایی که بالای 10 سال سابقه دارند گزینه مناسبی خواهد بود
چه مشکلی با ایرانیها داره؟ ایران که توی لیست Name هست اگر تحریم باشیم ایران نباید جز لیست کشورهای Name باشه، شما تا حالا مشکلی داشتید؟اما همين که اجازه کار کردن ايرانی جماعت رو نميده باعث ميشه خيلی ها نرن دنبالش!
par3mail.info رو ریپورت بده ببین چی بت میگنبه نظرت یه نفر ریپورت بده چی میشه ؟!!!!!!
پ.ن: نگران نباش، ریپورت بده چون اگه هم بلاک بشه بش نیازی نیست.
خود دایرکتی نمیتونه حل کنهبرا کدوم ارورش راه حل وجود نداره ؟ بگو برات حلش کنم.
1. همین مشکلی که تو پست اول گفتم
2. مشکلی که افراوب 2 ماه الافش شد! ساپورت هم که جوابشو نمیداد!
3. دامین رو Move میکنی وسط راه گیر میکنه و ساپورت جوابگو نیست! Desprados و Veria شاهدنالان میگم بیان تایید کنن.
و و و ...
واسه کارای Payment که پول میخوان بگیرن به زور 1 روزه جواب میدن! واسه مشکل دامینی که واسه Veria پیش اومده بود 48 ساعته جواب دادن که بعد از 1 هفته تونستن مشکلو حل کنن! واسه افراوب هم که 1 ماه جوابشو ندادن! اینا کجاش 12 ساعته ؟!!!!تو بدترین حالت تا امروز جواب میدادن تو حالت عادی خیلی طول میکشید 12 ساعت
Ns Record ـه دیگه!NS Record منظورت دقیقا چی هست ؟
اینم فرقشون:
Name.Com
Directi
حالا اگه تونستی تو دایرکتی Ns Record اد کنی
Add کردی خبر بده
و یه چیز دیگه:
وقتی دامین تو حالت clientTransferProhibited باشه، شما به هیچ وجه نمیتونی دامین رو ReNew کنی مگه اینکه 49$ بدی تا برش گردونن تو پنلت. ولی Name.Com این کار رو رایگان انجام داد (حداقلش برای من)
مدرک خواستی بگو تا آرشیو ایمیلمو بگردم پیدا کنم برات![]()
خوب ما هم 3سال هست از دایرکتی دامین داریم تا چند وقت پیش مشکلی نداشتیم و همه چیز خوب بودش و یه مشکل کوچیک داشتیم که نمیتونستیم دی ان اس ها رو تغییر بدیم و با ساپورت تماس گرفتیم و بیشتر از 10 تا تیکت زدیم تا مشکل رو حل کردند و اینطور مواقع ها هست شرکت ها حساب خودشون رو پس میدن موقع هایی که مشکل دارید و اون موقع زمان پاسخ گویی ساپورت و حل مشکل مهم هست .
name هم توضیح دادیم که داستان چی بودش شاید این مشکل فقط برای ما پیش اومده باشه که دیتا بیس ارور داده باشه و دامینی که بقول خودشون ازاد نبوده رو ثبت کردند در صورتی که تو چند جا قبلش چک کردیم و دیدیم دامین ازاد هست و .... خواستید متن ایمیل های رد و بدل شده با این شرکت رو براتون بفرستیم .
ما تو کار ثبت دامین و این مسائل نیستیم و اگر هم درخواستی داشته باشه به دوستان و شرکت های معتبر معرفی میکنیم برای همین فقط یک تجربه شخصی بود که نوشتیم و امیدواریم برای کسی همچین مشکلاتی پیش نیاد
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
اين يعنی يک شرکت آمريکايی!کد:Name.com LLC 125 Rampart Way Suite 300 Denver, Colorado 80230 USA
شايد امروز کاری به کار کسی نداشته باشه اما ممکنه يک روز اين کار رو بکنه!
زمانش که برسه مطمئنا اين کار رو ميکنه! فقط انشالا قبلش يک فرصتی بده برای ترانسفر کردن!
نمونه هاش هم زياد بوده که شرکت های مختلف اين کار رو کردن!
حتی خود دايرکت آی هم ممکنه اين کار رو بکنه اما احتمالش خيلی کمتر از يک شرکت آمريکايی هستش!
برای ما که واقعا مهم هستش! حداقل دامين های خودمون که تعدادشون هم کم نيست!
جدا هم تا حالا مشکلی با دايرکت آی نداشتيم! جز يک مورد که اونم دامين رو طبق قوانين خودشون بود و ناشی از بی دقتی ما بود!
والا مطمئن باشيد اگر به مشکلی بخوره ارزش دامين هامون بيشتر از 4$ هستش که بخوايم سرش دامين رو از دست بديم!
tucows هم شرکت خوبی هستش و از قديمی ترين رجيسترر ها!
ولی هر کس دلايل خودش رو داره برای کار کردن و به نظر من اين اصلا درست نيست که چون من مثلا دايرکت آی رو ميپسندم بيام مثلا نيم رو نفی کنم و بگم به درد نميخوره و ....
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
چند وقتیه دایرکتی داره ارورهای عجیبی میده!
دو سه هفته پیش بود. من یه دومین move کردم.
از پنل اول رفت و وارد پنل دوم هم نشد!
خلاصه یه هفته طول کشید تا اینا فهمیدن این دومین کجای راه گیر کرده!
Name.com که رسماً اعلام کرد با ایران مشکل داره ! الان enom و Name.com اعلام کردند که با ایران مشکل دارند enom برای من ایمیل زد که مشخصات Whois رو تغییر بدین Name.com واضح نمیگه ولی مشکل رو داره چون شرکت امریکایی هست.
الان دقت کنید که چند درصد از دامنه های خود ایرانی ها در Directi هست ! خوب ترافیک کاری بالایی دارند مشکل پیش بیاد طبیعی هست. همیشه هم چندین Live Support دارند. هر موقع هم مشکلی بوده Ticket زدم حداکثر تا 12 ساعت مشکل رو معمولاً حل کردند.
باید قبول کرد که بهترین پنل و امکانات برای فروشندگاه هاست و دامین رو Directi میده و موضوع تحریم هم چون امریکایی نیست دیگه مشخص هست که انتخاب بهتر هست.
حالا سر چی اینجا دعوا هست
اصراری نداشته باشید بگید کدوم بهتره کدوم بدتر . اونهایی که تجربه دارند می دونند هر شرکتی یکسری معایب و حسنایی داره . کار با شرکت های مختلف باعث رقابت اونها و بهتر شدن شرایظ می شه .
من به شخصی داخل 5 تا ریجیستری دامین دارم ( زیاد) . ولی بازم نمی تونم بهترین رو انتخاب کنم . هر کدومشون تو قسمت محدودی بهترینند . شما فقط خیلی مورد دارا رو پیدا کنید و با اونها کار نکنید وگرنه هر شرکتی سعی می کنه مشتری خوب و خوش جسابشو برا خودش نگه داره .
به نام او ....
اون دامینه بود وسط راه گیر کرده بود، یادته ؟!هر موقع هم مشکلی بوده Ticket زدم حداکثر تا 12 ساعت مشکل رو معمولاً حل کردند.
چند هفته ای حلش کردن ؟!
Veria هم شاهده که حداقل 1 هفته شد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)