سلام
توروخدا کسی اسکریپ رایگان بلاگفا یاجاهای دیگه ای رو داره رایگان و سالم باشه و برام نصبش کنه؟ خواهشا کمک کنید توروخدا خیلی نیاز دارم
به این شماره خواهشا یه تک زنگ بنزید یا پیام بدید تا بهتون زنگ بزنم لطفا 09369075308
ای دی یاهو chatroom313
سلام
توروخدا کسی اسکریپ رایگان بلاگفا یاجاهای دیگه ای رو داره رایگان و سالم باشه و برام نصبش کنه؟ خواهشا کمک کنید توروخدا خیلی نیاز دارم
به این شماره خواهشا یه تک زنگ بنزید یا پیام بدید تا بهتون زنگ بزنم لطفا 09369075308
ای دی یاهو chatroom313
سلام
تعرفه کایاکو رو از این سایت ببینید. www.ikayako.ir
جدیترین ورژنش + لایسنس اورجینال، کاملا فارسی سازی شده با تاریخ شمسی.
واقعا ارژینال هست !!!
بنده با اقای جیمی ادورز که مدیر عامل کمپانی کایاکو هست مکاتبانی که داشتیم بنده هم به ایشون گفتم که شرکتی در ایران هست که داره لایسنس های شما رو ارائه میدهد آیا قانونی و از نظر شما تایید شده است و در جواب بنده فرمودند شرکت کایاکو به هیچ شخص یا شرکتی اجازه فروش لایسنس رو نداده اند و هر شرکتی که لایسنس رو بفروشد غیر قانونی و جعلی بوده که به نظر بنده شما سیستم نال شده رو گرفتید دارای محدودیت کردید و دارید به مردم به جای سیستم اصلی میفروشید
اگر هم ادعا میکنید سورس برنامه رو گرفته اید اون هم به 20 ملیون یه حرف کاذبی هست چون این شرکت کایاکو این سیستم را به صورت لایف تایم فقط با 5 یوزر که میدهد2000 دلار می باشد بعد شما چطور اومدید 20 ملیون کل سورس سامانه رو به 20 ملیون گرفتید
ویرایش توسط sina1360 : May 14th, 2014 در ساعت 23:44
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)