MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
بله - باید هزینه 10 روز رو از فاکتوری که برای 1 دسامبر تا 30 دسامبر هست کم کنید و بعد پرداخت کنید.
یعنی شما باید برای 20 روز هزینه سرور را پرداخت کنید تقریبا 179 ت
ویرایش توسط arc1o0 : December 2nd, 2013 در ساعت 01:08
دوستان منم دنبال این روشم که همه فاکتورها رو توی یه تاریخ جمع کنم
دقیقا شبیه ایکسل که هر موقع سفارش میدی تعداد روز حساب میکنه و تو 1م همه فاکتورها صادر میشه
ایطوری امور مالی واقعا کارش از 10 برابر به 1 برابر کاهش میکنه
میشه بگید ایا whmcs این امکان رو داره یا ماژولی داره بدین منظور
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
سلام
شاید بتونید وی پی اس و هاستینگ رو به شکل دستی به این شکل مرتب کنید، اما سرور اختصاصی رو باید با دیتا سنتر ها هماهنگ کنید.
موفق باشید.
دستی که فقط فاکترهای قبلی میشه من منظورم خودکار بود سفارشاتم
و در مور فاکتور دیتاسنتر تقریبا دیتاسنترهاخیلیهاش این سیاست رو دارن مثلا ایکسل یا هتزنر و...
-www.sarvhost.com--فروش سرور اختصاصی -T.ME: @sarvit فروش سرورمجازی فرانسه kvm هارد NVMe تحویل آنی
در بخشی که محصولات رو اد میکنید تیک پرو ریت رو بزنید و بهش تاریخ بدید
اما پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید مشتری های ایرانی اصلا این موضوع رو قبول ندارن مثلا وقتی ببینن دارن سفارش میدن بجای 20 تمان باید هزینه مثلا 40 روز رو بدن پشیمون میشن و فارش نمیدن این مورد رو تجربه کردیم حدود 3 ماه قعال بود پروریت روی سایت ما و نتیجه خوبی نگرفتیم
البته برعکسشم هست مواقعی هست که کاربر زمان سفارش هزینه 20 رزو میده بجای سی روز اما خوب دیگه مشتری های ایرانی این موضوع درک نمیکنن که اگر دارن پول بیشتری نسبت به قیمت درج شده در سایت میدن عوضش مدت زمان بیشتری هم برای مصرف سرویس دارن و با دیدن نرخ بیشتر از نرخ ذکر شده در سایت به شما بی اعتماد میشن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)