-
November 15th, 2013, 20:30
عضو دائم
پاسخ : تحریم ریسلر کلاب
در مورد move service که در ریسلرکلاب داشتیم:
This feature is present in Resello, and is currently free. Feel free to use domains around. Keep in mind you can only move domains on the same level (so you cannot move domains from a reseller to another). If you want this, please send us a ticket
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013 20:30
# ADS
-
November 15th, 2013, 22:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shivahost
در مورد move service که در ریسلرکلاب داشتیم:
This feature is present in Resello, and is currently free. Feel free to use domains around. Keep in mind you can only move domains on the same level (so you cannot move domains from a reseller to another). If you want this, please send us a ticket
پس یعنی سرویس موو دامینشون داخلیه ؟؟ و از یه پنل نماینده یا ساب ریسلر به پنل نماینده دیگه نمیشه انتقال داد ؟؟
-
تعداد تشکر ها از abbas_majan به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 22:17

نوشته اصلی توسط
abbas_majan
پس یعنی سرویس موو دامینشون داخلیه ؟؟ و از یه پنل نماینده یا ساب ریسلر به پنل نماینده دیگه نمیشه انتقال داد ؟؟
بله! از یک ریسلر نمیشه به ریسلر دیگه انتقال داد
-
تعداد تشکر ها از MOHAMMAD MOHSEN به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 22:23
عضو انجمن
داستانی شده این ریسلر کلاب ، گاهی تو یه جریانی قرار میگره آدم نه راه پس داره و نه راه پیش ...
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 22:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
بله! از یک ریسلر نمیشه به ریسلر دیگه انتقال داد
پس باید به نظرتون چیکار کرد ؟ چون من یه سری دامنه تو ساب ریسلری دارم باید انتقال بدم به پنل ریسلریم در ریسلو
-
تعداد تشکر ها از abbas_majan به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 22:39
منم ۳۰-۴۰ تا دامنه جای دیگه دارم که باید move کنم به رسیلری خودم. فکر کنم باید تیکت بزنیم
-
تعداد تشکر ها از zfarhad2000 به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 23:14
سلام
اطلاعات برای ما هم ارسال شد.
دو سوال آیا دامین های org ifno و co برای شما منتقل شده است؟
سوال بعدی اینکه ما در ریسلر کلاب تقریبا 100 دلار موجودی داشتیم این 100 دلار تکلیف چی میشه
-
تعداد تشکر ها از webmizban به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 23:41

نوشته اصلی توسط
webmizban
سلام
اطلاعات برای ما هم ارسال شد.
دو سوال آیا دامین های org ifno و co برای شما منتقل شده است؟
سوال بعدی اینکه ما در ریسلر کلاب تقریبا 100 دلار موجودی داشتیم این 100 دلار تکلیف چی میشه
برای ما فقط com ، net ، in و us اومده. موجودی قاعدتا باید به پنل ریسلو منتقل شده باشه. طبق گفته خودشون سایر پسوندها به مرور اضافه میشن
-
-
November 15th, 2013, 23:45

نوشته اصلی توسط
abbas_majan
پس باید به نظرتون چیکار کرد ؟ چون من یه سری دامنه تو ساب ریسلری دارم باید انتقال بدم به پنل ریسلریم در ریسلو

تنها خودشون میتونن پاسخگو باشن البته نظر اون فردی که پرنت شما هست (ساب ریسلرتون رو ازش گرفتن) قاعدتا شرط هست اما فقط ریسلو می تونه به شما جواب قطعی رو بده
-
-
November 15th, 2013, 23:45
برای ما متسفانه دامنه های info و org , co منتقل نشده... 37 عدد دامنه ما + 100 دلار موجودی هنوز منتقل نشده
-
تعداد تشکر ها از webmizban به دلیل پست مفید