صفحه 3 از 18 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 177

موضوع: برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

عضو انجمن hosinaa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    910 پست

53 برای نحستین بارسرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود | KVM Virtualizor VPS=VDS | فروش ویژه بدون محدودیت

AC IT Group
    << تحویل سرور های مورد نیاز کمتر از 5 دقیقه >>

فروش سری جدید سرور های ایران با ترافیک نامحدود مبتنی بر تقارن 1:1 با شرایط عالی آپتایم 99.99% و دیـتـاسنـتــر زیـرسـاخـت ایــران رســپـیــنا به همراه نصب راه اندازی و اتصال رایگان
    در صورتی که سرور سفارش شده فوق میکروتیک باشد هزنیه نصب راه اندازی اولیه رایگان به .کاربرانی که از این آفر سفارس خود را تا 7 روز
    آینده به ثبت برسانند ، ارائه خواهد شد.

توضیحات :

• قوانین سایت قبل از خرید حتما مطالعه شود تا در بازه زمان همکاری در چهارچوب تعریف شده سرویس دهی شود.
    • قوانین ایران و دیتاسنتر بر سرویس دهی ما حاکم هست و در صورت بروز مشکل مسئولیت در قبال ان نخواهیم داشت.

• کلیه مشکلات نرم افزاری مربوط به داخل سرور به کاربر می باشد و در صورت رفع مشکل از سمت ما شامل هزینه خواهد شد و یا میتوان پشتیبان حرفه ای IIV به صورت ماهانه همراه سرور سفارش داد.

• ترافیک نامحدود : سرورها دارای ترافیک نامحدود با مصرف منصفانه می باشد جهت نگه داشتن سطح کیفی و رضایت شما کاربران و استفاده صحیح از سرویس ها دارای ترافیک های رایگان ماهانه می باشد که هنگام خرید به ان توجه کنید. در صورت اتمام ترافیک مصرف منصفانه سرور شما قطع نخواهد شد بلکه پورت ان 1Mbit می شود و در صورت لزوم کاربر میتواند ترافیک با تخفیف ویژه خریداری کند تا پورت مربوطه مجدد اصلاح شود.
    • کلیه پشتیبانی در سایت اریاسنتر می باشد و این مجموعه مسئولیت پاسخگویی در سایت های دیگر یا ... را ندارد.
    • تماس با مسئول فروش از 10 تا 18 می باشد 021-96861505 و 09191365618
    • ارائه سرویس نمایندگی + ماژول whmcs جهت تحویل خودکار و ... مدیریت کامل سرور ها توسط نماینده بدون دخالت و تبلیغات ما
    • سرویس ها دارای کنترل پنل حرفه ای می باشد به صورتی که کاربر می تواند مدیریت کامل به سرور خود داشته باشد. امکانات نظیر REBOOT - VNC - Renistall - Change Password - Setup OS ISO - Template Full و...
    • نصب راه اندازی کلیه سیستم عامل ها به درخواست کاربر بر روی سرورهای ذیل امکان پذیر است
    • ارتقا رم ، هارد ، پردازنده به هر میزان لازم کاربر قابل ارائه می باشد
    • ارائه سرورهای ویژه با قیمت مناسب برای هاستینگ ، سرورهای دانلود ، گیم سرور ، تم اسپیک

*آفر ویژه مخصوص سرورهای هاستینگ دارای یکماه لایسنس CPanel رایگان و Directadmin می باشند .
    *ارتقا پورت نیز امکان پذیر است در صورت نیاز تیکت ارسال کنید.

PLAN 1

پلان اول رم 256 | هارد 10 گیگابایت | پردازنده 700 مگاهرتز | پورت 10 مگابیت اختصاصی با گارانتی | ترافیک نامحدود ( مصرف منصفانه 1ترابایت آزاد رایگان )

قیمت قبل 130تومان
    قیمت جدید با 50% تخفیف دائمی 69000 تومان

PLAN 2

پلان دوم رم 512 | هارد 20 گیگابایت | پردازنده 1000 مگاهرتز | پورت 15 مگابیت اختصاصی با گارانتی | ترافیک نامحدود ( مصرف منصفانه 2ترابایت آزاد رایگان )

قیمت قبل 189تومان

قیمت جدید با
    50% تخفیف دائمی95000تومان

پیشنهاد ویژه و آفر فوقالعاده زیر است :

پلان سوم رم 1024 | هارد 30 گیگابایت
    | پردازنده 1200 مگاهرتز | پورت 20 مگابیت اختصاصی با گارانتی
    | ترافیک نامحدود ( مصرف منصفانه 2ترابایت آزاد رایگان )

پیشنهاد ویژه و آفر فوقالعاده

قیمت قبلی 289تومان
    قیمت جدید با 50% تخفیف دائمی139,000 تومان

ارتباط با ما :

ارسال تیکت http://my.ariyacenter.net/contact.php
    پشتبانی فروش آنلاین در سایت
    ارسال ایمیل : sale@ariyacenter.net
    تماس : 021-96861505
    همراه: 09191365618
    ای دی یاهو : Iranvps3
    رضایت شما افتخار ماست ....! آریاســنتر
    ویرایش توسط hosinaa : April 27th, 2015 در ساعت 21:44
    VPS ,Dedicated , Colocation , Hosting , VOIP, SSL ۩
    9101-0401[051] @ACHOST ۩

2. تعداد تشکر ها ازhosinaa به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

بعد از تست يكروزه كاملا راضي هستم
    پينگ time < 30ms و ttl = 51 واقعا عاليه !

5. تعداد تشکر ها ازmehrzad-golpesar به دلیل پست مفید

عضو جدید host-net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    294
    تشکر تشکر شده 
    362
    تشکر شده در
    276 پست

پیش فرض پاسخ : برای نحستین بار با پهنای باند نامحدود | فروش سرور مجازی ایران با پهنای باند واقعا یا کاملا نامحدود | فروش ویژه بدون محدودیت

با سلام لطفا ای پی برای تست لطف میکنید
    دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
    تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009

7. تعداد تشکر ها از host-net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    910 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط host-net نمایش پست ها
    با سلام لطفا ای پی برای تست لطف میکنید
    سلام
    ارسال شد!
    لطفا پیغام خصوصی بررسی نمایید!
    9101-0401[051] @ACHOST ۩

9. تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

با شرکت شاتل بخش راهکارهای خاصص تماس گرفتم گفتن ترافیک نامحدودی وجود نداره!21230726121
    بعدش شما چه جوری داری سرویس نامحدود ارایه میکنی موندم .....یک چیزی بگین با عقل جور در بیاد!!!
    بعدشم من بهشون گفتم یک ی از همکارا سرویس با ترافیک نامحدود اارایه میکنه مثل ای پی فلان گفتن
    اقا وقتی سرویس نامحدود نداریم همکارتونم سرویس نامحدود نداره!!!شما میشه متن قراردادت رو بیای بزاری اینجا
    هرچی هم پرسیدم راجبه پهنای باند نگفت ولی به وضوع گفت ترافیک نامحدود موجود نداره و شما دارین دروغ می گین
    من قصد درگیری با شما رو ندارم میخوام برای سرورهای خودم یک جا جور کنم شما بیا بگو اینا چرت می گن و هست!بازم و مشکلی نداره
    ویرایش توسط ULTRAWEB : November 5th, 2013 در ساعت 11:52

11. تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

تا اونجا که من اطلاع دارم ترافیک نا محدود وجود نداره و نخواهد داشت اما بعضی از فروشندگان محترم زمانی سرور رو تهیه میکنن بطور مثال با 800 گیگ ترافیک و بر اساس سنجنش میزان مصرف مشتری و سرعت سرور محدودیت هایی اعمال میکنن که در نهایت و در بهترین حالت بطور مثال کاربر شماره 10 در طول 30 روز نتونه بیشتر از 50 گیگ مصرف کنه ( کمتر یا بیشتر ) اگه توجه داشته باشید اکثراً سایتها و سرویس های پر مصرف رو کمتر کسی بروی سرورهای داخلی میزبانی میکنه مگر با قیمت های خیلی بالاتر نسبت به سرورهای خارجی ( دلیلشم واضحه ) ، سیاست کاری از اجزاء اصلی کسب و کاره که اصولاً میزان تقاضا و نوع تقاضا باعث ایجاد این سیاست میشه .

13. تعداد تشکر ها ازali0000 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    910 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    با شرکت شاتل بخش راهکارهای خاصص تماس گرفتم گفتن ترافیک نامحدودی وجود نداره!21230726121
    بعدش شما چه جوری داری سرویس نامحدود ارایه میکنی موندم .....یک چیزی بگین با عقل جور در بیاد!!!
    بعدشم من بهشون گفتم یک ی از همکارا سرویس با ترافیک نامحدود اارایه میکنه مثل ای پی فلان گفتن
    اقا وقتی سرویس نامحدود نداریم همکارتونم سرویس نامحدود نداره!!!شما میشه متن قراردادت رو بیای بزاری اینجا
    هرچی هم پرسیدم راجبه پهنای باند نگفت ولی به وضوع گفت ترافیک نامحدود موجود نداره و شما دارین دروغ می گین
    من قصد درگیری با شما رو ندارم میخوام برای سرورهای خودم یک جا جور کنم شما بیا بگو اینا چرت می گن و هست!بازم و مشکلی نداره
    سلام
    ترافیک مصرف کنونی: 68 ترابایت

ارزانترین پهنای باند در ایران چقدر هست؟ 1ترابایت جایی10تومان میده؟
    شما فرض کن 1ترابایت ماهی 10تومان مثلا ما داریم میگیریم و میگیم نامحدود هست
    شما از ما سرویس میگرید و حالا هر استفاده ای که میکنید در پایان ماه x ترافیک مصرف کردید آیا هزینه ای که پرداخت می کنید برای این مقدار ترافیک هست؟ اگر غیر از این باشه که ضرر میشه برای ما
    با عقل جور در میاد در صورت حساب کردن 2.2 هست
    خدمت شما عرض شد که متن قرارداد یا فاکتور پرداختی یا مبلغ یا هر گونه چیزی که بخواد حاشیه ساز بشه یا هرچیزی ما شرمنده شما هستیم ! شما آزاد هستید هر طور فکر کنید!

ما این سرویس گرفتیم ! و نامحدود سرویس میدیم! کلیه کاربرانی که خریداری کردن در صورت مشکل با پهنای باند در همین پست اعلام کنند و این ادبیات ( دروغ و چرت ) که شما در تاپیک ما عنوان کردید ما از شما می پذیرم !

ضمن اینکه من سرچ کردم در همین انجمن ظاهرا دوستان دیگه هم پست نامحدود زدن ! ولی شما رو ندیدم ما بین تاپیک ها
    اگر هدف خاصی دنبال می کنید اطلاع بدید شاید بتونیم کمکتون کنیم!

ali0000

تا اونجا که من اطلاع دارم ترافیک نا محدود وجود نداره و نخواهد داشت اما بعضی از فروشندگان محترم زمانی سرور رو تهیه میکنن بطور مثال با 800 گیگ ترافیک و بر اساس سنجنش میزان مصرف مشتری و سرعت سرور محدودیت هایی اعمال میکنن که در نهایت و در بهترین حالت بطور مثال کاربر شماره 10 در طول 30 روز نتونه بیشتر از 50 گیگ مصرف کنه ( کمتر یا بیشتر ) اگه توجه داشته باشید اکثراً سایتها و سرویس های پر مصرف رو کمتر کسی بروی سرورهای داخلی میزبانی میکنه مگر با قیمت های خیلی بالاتر نسبت به سرورهای خارجی ( دلیلشم واضحه ) ، سیاست کاری از اجزاء اصلی کسب و کاره که اصولاً میزان تقاضا و نوع تقاضا باعث ایجاد این سیاست میشه .

سلام
    جناب ... شما خریداری کردید ؟که اعلام نظر می کنید و سیاست فروش اینگونه تعیین میکنید؟ پورت و میزان محدودیت شما بررسی کردید؟ مستند بزارید لطفا

از دوستان اگر مستند دارید ادامه بحث بدید و ما صادقانه شرکت میکنیم . در غیر اینصورت مجبور به شکایت از شما هستیم! ( شاید دوستان دیگه باشن بدشان نیاد تاپیکشون پر از این صحبت ها باشه تا بالا بیاد و.. ) شخصا دور از حاشیه سرویس میدم و اگر کسی بخواد صحبتی کنه که واقعیت نداشته باشه به صورت قانونی برای وی گران تمام خواهد شد !!!!!

آرزوی موفقیت و سربلندی
    9101-0401[051] @ACHOST ۩

15. تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ss_movies نمایش پست ها
    انتقال اطلاعات روی هار موجود هست
    حتی شما هم اجازه برداشتن فایل ندارید یا تعویض هارد ؟

دوستان این یک سیاست شاتل هست دقت کنید الان می گه هر چی مصرف بیشتر قیمت کمتر این داره بازار یابی می کنه + جا افتادن اسم شاتل .

بعد چند ماه تغیر می کنه هیچ خودش هم مستقیم وارد بازار فروش سرور مجاری با سرور اختصاصی می شه .

17. تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    910 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط diges نمایش پست ها
    حتی شما هم اجازه برداشتن فایل ندارید یا تعویض هارد ؟

دوستان این یک سیاست شاتل هست دقت کنید الان می گه هر چی مصرف بیشتر قیمت کمتر این داره بازار یابی می کنه + جا افتادن اسم شاتل .

بعد چند ماه تغیر می کنه هیچ خودش هم مستقیم وارد بازار فروش سرور مجاری با سرور اختصاصی می شه .

اجازه دسترسی فیزیکی به سرور نیست ! من یکبار از یکی از دوستان شنیدم دیتاسنتر ایکس اکسترنال میگیره و..
    سوال کردم برای زمان... بود الان تا جایی که اطلاع دارم این امکان میسر نیست!
    9101-0401[051] @ACHOST ۩

19. تعداد تشکر ها از hosinaa به دلیل پست مفید

عضو انجمن fanous_m آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    30
    تشکر تشکر شده 
    705
    تشکر شده در
    521 پست

بزرگوار خیلی دارید تند روی میکنید
    بنده ناچار شدم بگم اینجا تا بیشتر از این شما به این کارا ادامه ندید
    شرمنده

ولی شما به اسم سایت top2download از شاتل سرویس گرفتید
    و سرور ها رو هم برای هاست دانلود گرفتید برای استفاده از سایتتون

و همچنین مسئولین شاتل نیز به شدت از این قضیه شاکی هستند

و سرویس شما به احتمال زیاد در حال terminate هست

بگزریم در مورد سرورهاتون و نحوه پرداخت هاتون هم اینجا صحبتی نکنم بهتر هست

بازهم شرمنده که این موضوع رو مطرح کردم
    قصدم خراب کردن شما نبود
    ولی قصدم اینه که دوستان مطلع بشوند که شما دارید سوء استفاده میکنید
    و اگر چند روز دیگر سرورهاشون termniate شد ناراحت نشوند
    گروه فناوری اطلاعات آرات -- 75-22878355 **** 09128891091 ***** fanous_m@yahoo.com **** mr.robat@gmail.com
    www.aratweb.com
    وایبر - تلگرام : 09369861607

21. تعداد تشکر ها ازfanous_m به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    535
    تشکر شده در
    420 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط fanous_m نمایش پست ها
    بزرگوار خیلی دارید تند روی میکنید
    بنده ناچار شدم بگم اینجا تا بیشتر از این شما به این کارا ادامه ندید
    شرمنده

ولی شما به اسم سایت top2download از شاتل سرویس گرفتید
    و سرور ها رو هم برای هاست دانلود گرفتید برای استفاده از سایتتون

و همچنین مسئولین شاتل نیز به شدت از این قضیه شاکی هستند

و سرویس شما به احتمال زیاد در حال terminate هست

بگزریم در مورد سرورهاتون و نحوه پرداخت هاتون هم اینجا صحبتی نکنم بهتر هست

بازهم شرمنده که این موضوع رو مطرح کردم
    قصدم خراب کردن شما نبود
    ولی قصدم اینه که دوستان مطلع بشوند که شما دارید سوء استفاده میکنید
    و اگر چند روز دیگر سرورهاشون termniate شد ناراحت نشوند
    top2download دانلود برای ایشون هست

DNS Lookup for top2download.com

آغار فروش وبژه وی پی اس ایران با پهنای باند نامحدود ویژه سایتهای دانلود

23. تعداد تشکر ها از diges به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 18 نخستنخست 123456713 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)