سلام دوستان من سایت آسا شارژ : فروش اينترنتي شارژ ایرانسل ، همراه اول،تالیا،رایتل راه اندازی کردم و مشکلی نداشت فقط کجا باید شارژ وارد کنم که کاربر مشاهده کنه،آخه تست کردم نمایش داده نمیشه،ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوستان من سایت آسا شارژ : فروش اينترنتي شارژ ایرانسل ، همراه اول،تالیا،رایتل راه اندازی کردم و مشکلی نداشت فقط کجا باید شارژ وارد کنم که کاربر مشاهده کنه،آخه تست کردم نمایش داده نمیشه،ممنون میشم کمکم کنید
سلام دوست عزیز
شما در قسمت دسته ها باید بنویسید مثلا همراه اول یا ایرانسل
در قسمت محصولات هم 1000 تومنی 2000 تومنی و... رو بنویسید که زیر مجموعه هر کدوم از دسته ها باشه
در زمان ساخت یک محصول در قسم فیلد اول باید بنویسید کد شارژ شما :
و ذخیره کنید
و در قسمت کارت ها هم کارت شارژ رو وارد میکنید که مثلا شارژ ایرانسل باید تایین شده باشه و زیرمجموعه محصول 1000 تومنی یا 2000 تومنی باشه ...
و در قسمت فیلد اول کارت ها هم کد شارژتون رو وارد کنید که جلوی فیلد اول محصولات بیاد
مثلا :
کد شارژ شما : 928357923869
اینطوری نمایش داده می شود البته در قسمت تنظیمات ایمیل در افزونه ها باید تنظیمات انجام شود
موفق باشید ...
ممنونم از پاسخ شما این لینک را مشهاده کنید،روش شما را انجام دادم اما نتیجه این شد.
http://up.download.ir/di/KNWL/Untitled.jpg
ممنونم من چکار کنم دوست عزیز واسه نمایش شارژ؟
ببینید من یه آموزش از سیستم این آدرس میگم که هرچیزی من میگم ببینید کجا قرار داره
1- به آدرس زیر برید
vip.3an3or.ir
خب میبینید که از این اسکریپت برای فروش کد vip سایت سانسور استفاده شده است
به پنل خود بروید با آدرس yourwebsite.com/back
1/5 در قسمت دسته بر روی دسته جدید کلیک کنید و در قسمت عنوان بنویسید مثلا خرید یا تمدید کد کاربر VIP که میبینید در آدرس vip.3an3or.ir کجا هست
2- در قسمت محصولات بر روی محصول جدید کلیک کنید و بنویسید شارژ 1000 تومنی -2000 تومنی و... که من توی آدرس بالا نوشتم 1 ماهه - 2 ماهه و...
در فیلد اول بنویسید [کد شارژ شما :] که من نوشتم [نام کاربری :] و در قسمت فیلد دو هم نوشتم [رمز عبور :] که شما همون اولی برای شما بسه البته بستگی به شما داره
قیمت رو بنویسید مثلا شارژ هزار تومنی خب هزار تومن و در قسمت دسته ها هم بزنید زیرمجموعه شارژ ایرانسل یا همراه اول که من نوشتم زیرمجموعه خرید و تمدید کد کاربر vip و در نهایت بر روی ذخیره کلیک کنید
3- در قسمت کارت ها هم اول رمز رو وارد کنید که د رهنگام نصب بهتون داده
بر روی کارت جدید کلیک کنید در فیلد اول که باید جلوی [کد شارژ شما :] قرار بگیره باید رمز کارت رو وارد کنید و نوع محصول هم یعنی مثلا کدی که شما وارد کردید 1000 تومنی هست یا 2000 تومنی و در نهایت بر روی ذخیره کلیک کنید
تا اینجا تمومه از لحاظ ظاهر اسکریپت و کارایی و....
4 -بر روی افزونه ها کلیک کنید ایمیل محصول را فعال کنید بعد از فعال سازی بر روی تنظیمات آن کلیک کنید در قسمت ایمیل . ایمیل خودتون رو وارد کنید
از اینجا میخوام عین اون عکسی که براتون ارسال کردم بگم
ایمیل که ایمیل خودتونه این که هیچی
نام فرستنده : وبسایت سانسور (توی عکس ببینید )
عنوان ایمیل : اطلاعات اکانت ویژه شما
امضا : وبسایت سانسور وبسایتی برای تمامی خانواده های ایرانی
تمام فقط کافیه افزونه مورد نظرتون رو از شرکت نمایندگیتون دریافت کنید مثل payline.ir و نصب کنید و تست کنید همین
خب من با این آموزش با یک تیر دو نشون زدم هم به کسایی که میخوان سایت شارژ بزنن کمک کردم و هم اونایی که میخوام وی آی پی راه اندازی کنند .
موفق باشید ....
سلام خسته نباشید. من هیچ مشکلی با فریر ندارم تنها مشکل کوچکی دارم اینکه زمان خرید کاربرها با زمانی که تو فریر نشون میده یکی نیست. مثلا در زیر زمان اول زمانی است که فریر نشون میده که درست نیست و دومی تراکنش پی پال همون خرید هست که کاملا درسته زمان خریدش
زمان مربوط به فریر:
۱۱ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۹:۵۳
زمان مربوط به جهان پی:
1392-08-11 17:24
میبینید که 7.5 ساعت اختلاف داره. اگه میشه کمک کنید
اقا ساعت درست شد فقط این کد را اضافه کردم
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
دیگه بهتر از این نمیشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)