در صورتی که از دیتاسنتر ایکس ال هاست بخواهید می توانم به شما ارایه دهم .
در صورتی که از دیتاسنتر ایکس ال هاست بخواهید می توانم به شما ارایه دهم .
با سلام و درود بیکران
دیتاسنترهای متفاوتی هست که باهاشون ما کار میکنیم. میتوانید انتخاب کنید بسته به نیاز خود:
دیتاسنترهای آلمان:
Hetzner
Server4You
دیتاسنترهای آمریکا:
Reliable
Single Hop
XLHOST
Colo4
Phoenix Nap
دیتاسنترهای کانادا:
Yes Up
در صورت هر گونه سوال و یا سرویسی که در سایت موجود نبود می توانید با ما تماس بگیرید و اعلام بفرمایید تا قیمت اعلام و در صورت تمایل همکاری را آغاز نماییم.
سلام دوستان من هنوز سروری پیدا نکردم لطفا راه حلی به من نشون بیدی که بیش از 500 هزارتومن خرج برنداره من ماشینی برای پردازش با بیش از 32 هسته و 24 گیگ رم نیاز دارم حالا رایانش ابری یا هرچی یه راحل نیاز دارم خیلی سریع
سایتی چیزی بدید ببینم خوب یه لیستی یه قیمتی نوع پردازشگری![]()
با سلام
cpu : daul xeon l5520 16 cor
ram 48 gig
Hdd 3*1
port :1
Ip 34 ta
BW : 10 tb
ماهانه 180 دلار
البته اگه هارد کم نیاز دارین
میتونم با هارد 64 گیگ اس اس دی و 5 ای پی
ماهانه 125 دلار
دیتا سنتر چوپا تنها دیتا سنتری که تضمین آپتایم 100 % زده
میهن آپتایم - میهن ارتباط داده پرداز
یاهو آیدی پ.خ شد
استارتر عزیز ، پردازشگر سرور با کامپیوتر شما فرق داره و در ضمن اصلا هسته مهم نیست
شما دنبال هسته نباشید ، دنبال نوع پردازنده و قدرت آن باشید. در نهایت سرور بالای 30 هسته و رم بالای 24 گیگ اگر با 500 هزار تومان پیدا میشد که الان تمامی هاستینگ های ایرانی ریخته بودن سرش!!! با این هزینه نمیتونید همچین سروری پیدا کنید
ولی اگر سرور با قیمت پایین از دیتاسنتر ارزان قیمت میخواهید به من پ.خ بدید راهنمایی کنم
با سلام این افر رو میتونم از انگلیس ارائه بدم
D8-X4: 2 x Eight Core 2.60Ghz (E5-2670); 192GB RAM; 10 x 4TB + 240GB Cachecade; 1.5Gbps Unmetered (+ £450.49 per month)
قیمت ماهانه :2340000 تومان
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
ببینید دوستان کار علمی هست و پردازش مهم است پس در ماشین هایی که پیشنهاد میدید هارد و پهنای باند عالی در نظر نگیرید
و اگر کسی سرور پرقدرت میشناسه به من حقیر ارائه بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)