-
October 10th, 2013, 01:25
عضو انجمن
پاسخ : پنل ریبوت تحت وب
سلام. من بسته کامل کنترل ترافیک VM رو روی پلتفرم ESXi آماده کردم که میشه به صورت تکی کار کنه. یعنی حتی نیاز به اختصاص هیچ منبعی ندارید. بسته کاملاً امکان محاسبه دقیق ترافیک و همچنین ارسال ایمیل و غیر فعال و فعال کردن VM و قابلیت آرشیو دقیق هر ساعت عدد ترافیک رو داره.
مزیت این سیستم نسبت به VCenter اینه که برای نصب VCenter سرور شما نیاز به حداقل یک سیستم قوی دارید. این پلتفرم کاملاً بی نیاز از هر نوع نصب نرم افزار یا استفاده از پروتکل SNMP هستش و مستقیماً به ESXi پیام میده و می گیره. من این پلتفرم رو به صورت اجاره در اختیار مدیران سرویس میتونم قرار بدم. یعنی با پرداخت عدد 2500 تومان برای هر VM در هر ماه با کنترل پنل اختصاصی خودتون رو با لوگو و تحت دامنه خودتون میتونید داشته باشید. این نرم افزار پنل تحت وب جهت گزارش گیری و اضافه و کم کردن منابع و خاموش و روشن کردن و ریست و ساسپند رو هم داره
اگر مایل هستید دمو ببینید به من خبر بدید.
-
-
October 10th, 2013 01:25
# ADS
-
October 19th, 2013, 20:32
عضو انجمن
-
-
October 19th, 2013, 20:44
عضو جدید
دوست عزیز اگر لایسنس ارجینال نداشته باشید سریع براتون abuse می یاد
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
October 21st, 2013, 12:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
دقیق میشه بگید لایسنس چی و چه ابیوزی ؟
مرسی
-
-
October 21st, 2013, 13:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SixthElement
دقیق میشه بگید لایسنس چی و چه ابیوزی ؟
مرسی
برای نصب VCenter گفتم ! جهت اطلاعات بیشتر به سایت رسم vmware مراجعه کنید دوست من !
وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
پشتیبانی --
sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups
-
-
October 21st, 2013, 17:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
فکر نمیکنم اینجور باشه ها ....
چون همچین پنلهایی برای بعضی سرویسها است که موردی پیش نیومده.
ویرایش توسط AbtinServer : October 21st, 2013 در ساعت 17:22
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
October 21st, 2013, 22:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vpsgroups
برای نصب VCenter گفتم ! جهت اطلاعات بیشتر به سایت رسم vmware مراجعه کنید دوست من !
راستش چون پست شما دقیقاً بعد از پست من اومد ، کف کردم ! گفتم دم همه گرم هنوز خودمون نرم افزار رو پخش نکرده لایسنس و ابیوز ئ همه چی راه افتاد ! http://www.webhostingtalk.ir/images/..._IPBPRO/26.gif
-